2777
2789
عنوان

چند نفردرخواست کمک کردن ازم

221 بازدید | 12 پست

بچه ها دوسه نفر درهواست کمک کردن ازم تو همین سایت 

یکیش برای ترخیص بچش از بیمارستان 

بکیشم ک نمیگم بگم اگه میفهمید کدومو میگم تاپیک زده بود 

اولیه یکم ب نظرم ساختگی اومد بخاطر اون مبلغی که گفت!!!

دومیو خودم بهش گفتم حتی چندین نفر ت تاپیکش گفت میگفت نه من برای کمک نیومد نمیدونم یهو چرا خودش پی ام داد با اینک اونروز من گفتم قبول نکرد 

بعد یه هفته گفت بهم 

فکرم درگیره 

حالا اون خانومی ک واسه بچش درخواست کمک کرده مبلغ زیادیه تقرببا نمیدونم اعتماد کنم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت رو یه نگاه بندازی انقدر نیازمند واقعی پیدا میکنی که کمک کنی 

پشت گوشی چه میدونی کی هست و راست میگه یا دروغ اگر این پول رو صرف ضربه زدن به کسی کرد چی؟؟ 

نمیگم نیازمند وجود نداره ولی جدیدا نیازمندی مجازی و درخواست‌ کمک مجازی خیلی زیاد شده اکثرا هم تو همین سایت دروغ بوده 

پول رو بده به آبشار عاطفه ها... بده به محک بذار برسه به دست نیازمند واقعی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اگر مطمئن بشی کمک میکنی؟ چجوری مطمئن میشی؟

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
اگر مطمئن بشی کمک میکنی؟ چجوری مطمئن میشی؟

اره چرا نکنم چون د‌وتاشونم برای بچشون کمک خواستن 

وگرنه اگه بررای خودش بود نمیکردم چون خودش میتونه بره کار کنه نشسته باشه تو خونه درخواست کمک کنه معلومه ک‌نمیکنم

خودت برو کار ترخیص رو انجام بده . با پول نقد مخالفم 

اخه اون تهرانه من یه شهر دیگه 

فکرم خیلی درگیرهه 

از به طرف نگفت مشکل بچه چیه گفت باید ۸۰/۱۰۰میلیون بدیم تا مرخص کنن 

اخه اون تهرانه من یه شهر دیگه  فکرم خیلی درگیرهه  از به طرف نگفت مشکل بچه چیه گفت باید ۸ ...

واقعا میخوای ۸۰ میلیون بدی ؟ اگر جواب مثبته حتما حضوری برو تحقیق کن بعد اگرم نمیتونی بری از کسی که مطمینی بگو برات تحقیق کنه وگرنه بیخیال شو . 

منم نیازمند واقعی ام اما پول نمیخواستم لباس نو نمیخواستم، دوبار تاپیک زدم گفتم لباسی که دیگه نمیخواین بهم بدین اما کسی باور نکرد به جز یه عزیزی که با اینکه گفتم پول نمیخوام اما لطف کردن مبلغی بهم دادن. مدام دعاش میکنم.

بچه هام..

دیگه هم تاپیک نمیزنم چون باعث شد بیشتر احساس افسردگی کنم..

حق دارید اگه نتونید باور کنید  تشخیص نیازمند واقعی تو مجازی سخته

سلام من ۱۶ سالمه بابام داخل اسنپ کار میکرد ماشینش خراب شد کسیم نداریم بهمون کمک کنه اگه میشه یه مقدار بدین یا ماشینشو درست کنم بره سرکار چون بعضی اوقات نون شبم نداریم یا بهم گفتن برم ارایشگری پولشو ندارم میترسم شمارمو بذارم که حرف بزنیم بقران راست میگم😭