2777
2789
عنوان

باورم نمیشه اصلا

181 بازدید | 13 پست

من حدودا دو هفته پیش تاپیک زدم که ده روز از پاکی پریودم میگذره اما سینه درد داشتمو پهلو درد و لک بینی. دقیقا وسط سیکلم بیشتر شد که بیشتریا گفتن احتمالا دوباره داری پریود میشی یا هورمونات قاطی کردنو این چیزا..

تا اینکه یک شنبه هفته پیش رفتم دکتر زنان و ایشون ازمایش بارداری نوشت و من هر چی گفتم بابا من حامله نیستم تازه پاک شدم اما گفتن باید اول ازمایش بدی بعد دارو بگیری

خلاصه من راهی ازمایشگاه شدم اورژانسی که گفتن جواب دو ساعت بعد میاد 

خلاصه بعد از دو ساعت جواب ازمایشگاه اومد و من با بتای 2200 شوکه شدم اما چون لک بینی داشتم وکتر گفت احتمالا داره سقط میشه .48 ساعت بعد بتا رو دوباره چک کن و من با حالی بد اومدم خونه..

فردا که شد دوشنبه با درد پهلوی شدید و خونریزی که خونه غش کردم با آمبولانس راهی بیمارستان شدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بعد اونجا با 5 بار سونو متوجه شدن که خارج از رحمی در لوله چپم هست که خونریزی داخلی شدید کرده بودم که هر لحظه خون بیشتر میشد و یه کیست 4 سانتی و هماتوم 4 سانتی هم داشتم که کیستم ترکیده بود.. خلاصه من اورژانسی عمل جراحی باز شدم دقیقا مقل سزارین اما هزار بار بدتر و دردناک تر

به اندازه یه دنیا ناراحتم . هفته پیش این موقع توی اتاق عمل بودم ... و جراحی سخت داشتم .دکتر گفت لوله ات نترکیده ما سوراخ کردیم محتویات بارداری رو دراوردیم و دوباره ترمیم کردیم اما احتمال خارج رحمی توی این لوله بازم هست...

یعنی چی؟؟من چی کار کنم دوباره این طوری نشه؟؟؟ کسی چیزی میدونه؟؟

به اندازه یه دنیا ناراحتم . هفته پیش این موقع توی اتاق عمل بودم ... و جراحی سخت داشتم .دکتر گفت لوله ...

خیلی ناراحت کننده اس .بازم خداروشکر لوله ات سالمه  بازم زود متوجه شدی .نگران نباش استرسم نداشته باش انشالله که همچین اتفاقی برات رخ نمیده

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
خیلی ناراحت کننده اس .بازم خداروشکر لوله ات سالمه  بازم زود متوجه شدی .نگران نباش استرسم نداشته ...

خیلی ممنونم... اما خیلی ناراحت شدم ..بیشتر از اینکه عمل باز شدم.. البته یه سزارین 7 سال پیش داشتم که پسرم دنیا اومد.... با این یکی شد دوبار سزارین

خیلی ممنونم... اما خیلی ناراحت شدم ..بیشتر از اینکه عمل باز شدم.. البته یه سزارین 7 سال پیش داشتم که ...

اخی خیلی سخته واقعا اما مهم سلامتی خودته که زود متوجه شدی خدایی نکرده اتفاق های بدتری نیوفتاده برات

بعد از چند ماه میشه دوباره باردار شد؟باید عکس رنگی حتما انجام بدم؟؟؟دکتر گفت لولتو پاکسازی کردم  ...

معمولا میگن بعداز ۳تا۶ ماه میتونی دوباره اقدام کنی .ولی به خاطدشرایطت تحت نظر دکتر اقدام کن