2777
2789
عنوان

وسواس پاکی و نجاست

3182 بازدید | 27 پست
از وقتی دخترم و از پوشک گرفتم این مریضی رو گرفتم دارم دیوونه میشم کسی رو میشناسید خوب شده باشه؟ خودمو میزنم به بی خیالی ولی خدا شیطان و لعنت کنه انقدر پشت هم یه چیزایی میبینم که دوباره فکرم درگیر میشه
خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
وسواس های اینجوری از وسواس های فکری ناشی میشه. باید ریشه یابیش کنی و بعد هم درمان
خداوندا، اگر روزی بشر گردی، ز حال بندگانت با خبر گردی‌، پشیمان می‌شوی‌ از قصه خلقت، از این بدعت، ازین بودن ... (کفرنامه کارو)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت هوراااا جون گاهی وقتا میگم خب نجس باشه مگه همه ی مردم خونه هاشون پاکه اما نمازام چی پس؟😶😕
منم همینو میگم بعدش میگم مگه قراره چه اتفاقی بیفته نهایتش نمازام درست نیست اتفاقا دیروز یه موضوع ذهنم و درگیر کرد زنگ زدم سوال شرعی گفت اگه وسواسی هستی اصلا شکت درست نیست همه چی برات پاکه من یه موقع هایی همینو به خودم میگم وه من وسواسیم پس یقینمم درست نیست چه برسه به شک
آره من میرم سمت تلفن خودش خود بخ خود شماره مرکز پاسخگویی به سوالای شرعی رو میگیره بدبخت انقدر که من باهاش زنگ زدم اونجا😬 اما بازم از دست این شک ها دیوونه دارم میشم
برام دعا کن عزیزم وقتایی که به نی نیت شیر میدی، منم اگر قابل باشم دعات میکنم این فکرا ازمون دور بشه انشاالله