2777
2789

میدونم طولانیه لطفا بخونید شاید یک راهنمایی موثر شما منو نجات بده

خانم های عزیز سلام خلاصه میگم که اذیت نشید من ۱۲ ساله ازدواج کردم اوضاع شوهرم از اول جالب نبود ولی من با بیکاری و بی پولی و نداریش ساختم اخلاقش خوبه دوستم داره(البته فکر میکردم)یک بچه ۹ ساله شدیدا شدیدا وابسته به خودم دارم .۵ سال پیش همسرم بهم خیانت کرد یک دوستی ۳ روزه و چت و قربون صدقه بوده که من فهمیدم و کلی افتضاح شد زندگیم .خونه به اسمم کرد .حق طلاق داد که شیطون گولم زد همه گفتند ببخش انسان جایزالخطاست.منم به خاطر بچم که اون موقع ۴ سالش بود بخشیدم.بعد از گذشت ۵ سال ماه گذشته وقتی شوهرم از سر کار اومد رفت که دستاشو بشوره یک پیام اومد که رسیدی جونم؟

من گفتم این کیه احساس کردم شوهرم دستپاچه شد گفت نمیدونم زنگ زد بهش گفت خانم یک پیام از شما اومده اون طرفم نمیدونم چی گفت و این قطع کرد گفت اشتباه گرفته بود من شک کردم گوشیشو نگاه کردم دیدم واییییییییییییی ۱۰۰ تا تماس داشتند عصبی گفتم نمیشناسی و این همه تماس.سریع رفت تو دستشویی و همه رو پاک کرد.هر چی گریه کردم انکار کرد یادم افتاد رو گوشیش ضبط صدا داره اینقدر هم عصبی و داغون بودم که نکردم پنهان کنم سریع گوشی رو کشیدم و گفتم اگر راست میگی الان صداتو گوش میدم منو هول داد و سریع گوشیشو ریست کرد.

به پیغمبر قسم تا صبح اشک ریختم طوری چشمم اسیب دید که الان دکتر قطره اشک مصنوعی داده و این مرد دهن باز نکرد.صبح بیدار شد گفت میخوام حقیقت رو بگم.

گفت تو میدونی که اسنپ کار میکنم و تعمییرات لباسشویی هم بلدم این خانم تو ماشین نشست تبلیغات منو دید که زدم به ماشین از تعمییرات شروع شد تا کشید به اینکه طلاق گرفته و تنهاست و گفت لباسشوییش خرابه و اینا بعدم هم پیاده شد سه روز بعد زنگ زد که لباسشوییم گیر کرده و منم گفتم قطعه میخواد قرار شد قیمت قطعه رو بهش اعلام کنم.

دوباره فردا که همون شبی باشه که من مچشو گرفتم این یارو زنگ زد که درست نمیشه و هی یک سوال از لباسشویی میپرسیده یک سوال از زندگی همسرم میگه چون تو جاده بودم هی قطع میشده.

خلاصه میگه بعد از چند بار تماس تماس اخری کشید به خنده و یک شوخی معمولی اینم بگم شوهر من لر هست و قوم لر معمولا سریع با همه گرم میگیرند ولی نمیدونه تو این روزگار نباید با زنی گرم گرفت میرینه به زندگیت.

این طوری که میگه زنه گفت چرا قطع میشه اینم میگه تو جاده ام اونم گفته پس مزاحم نشم و مثلا احساس نگرانی کرده پیام داده رسیدی جونم و خواسته باب دوستی رو باز کنه.

من الان داغونم هی تماس ها رو چک میکنم با گفته هاش مطابقت داره ولی چرا پاک کرد؟چرا انکار کرد؟هی میگم تو اون ویس ها چی بوده؟نکنه بازم فریبم داده؟هر روز کارم گریه است میگه تو بدبین شدی چی کار کنم به خاطر بچم امکان طلاق ندارم چطور روحممو از این ازار نجات بدم؟

قطعا فریبت داده اگ همجین چیزایی بود از اول میگفت چ ربطی ب لر بودن داره ینی عقلش نرسیده زنه قصدش چیه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم الان حال روحیت خوب نیس درک میکنم 

اما شوهرت داره دروغ میگه سناریو شم این بوده که شب تا صبح فک کرده چی سره هم کنه بهت بگه باور نکن 

ای کاش مدرک جمع میکردی ازش بعد به روش میزدی تا نتونه انکار کنه مردا همیشه انکار میکنن انتظار نداری که بیاد بگه اره من دوست دختر دارم

در نهایت تصمیم با خودته گلم ❤

عزیزم میدونم الان حال روحیت خوب نیس درک میکنم  اما شوهرت داره دروغ میگه سناریو شم این بوده که ...

منم دقیقا حرف شما رو زدم گفتم گذاشتی یک شبانه روز گریه کنم.بعد اگر در حد مشتری یا یک خنده بوده چرا پاک کردی.میگه ترسیدم از بسکه تو منو ترسوندی که اتفاقی بیوفته فلان میکنمم و .........میدونم دروغه بحثم الان اینه که چطور دلمو اروم کنم