2777
2789
عنوان

بیایید به هم انرژی مثبت بدیم

40 بازدید | 2 پست

دوستان عزیز می دونم زندگی برای همه سخته فشار اقتصادی ،‌مشکلات مالی ، خونوادگی .... هر چی ولی ۴ هفته دیگه عیده و این سال با همه خوبی ها و بدی هاش داره تموم می شه و بهتره سال جدید رو با انرژی های خوب شروع کنیم از اهدافتون بگین این که انشالله می خواین این سال رو چجوری به پایان برسونید و برای هم آرزوهای قشنگ بکنیم هر کی هر موج مثبتی داره بفرسته پیشاپیش سال نو تون هم مبارک

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

چه تاپیک خوبی

کاملا درسته زندگی سخته ولی ما هم‌مقاومیم ، با همین شرایط ساختن و جلو رفتن قشنگه ، امیدوارم همه در رفاه و خوشی باشن 

زندگی جریان داره پس ما هم باید رو به جلو حرکت کنیم ، باید نگاهمون زیبا و خوب باشه تا خوبی برامون پیش بیاد ، سخت نگیریم چون به اندازه ی کافی سخت هست ما دیگه بدترش نکنیم ، بی دلیل مهربون باشیم و قدر همدیگه رو بدونیم ، قدر داراییهامونو بدونیم و براش سپاسگزار باشیم اعم از خانواده ، سلامتی و مالی 

برای خودمون اهداف کوچیک تعیین کنیم که بهشون رسیدیم انرژی گرفته و پیشرفتمون رو ببینیم و ..‌.

دلتون شاد و لبتون خندون ، جیبتون پر از پول و تنتون سالم

چه تاپیک خوبی کاملا درسته زندگی سخته ولی ما هم‌مقاومیم ، با همین شرایط ساختن و جلو رفتن قشنگه ، امی ...

چقدر زیبا عزیزم 😍😍😍😍

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.