2777
2789
عنوان

بیاین به نیتتون صلوات بفرستم

114 بازدید | 18 پست

کامنت بزارین یا لایک کنید تا به نیت دلتون صلوات بفرستم شمام برای من دعا کنید 

میشه برای سلامتی مادر و پدرم یه صلوات بفرستین ☺️♥️

من امروز اومدم ک برم عمل کنم سزارین.

زایمان زودرسه هنوز۳۶هفته هم نیس...

میشه برای سلامتیش دعا کنی؟

سلامتی جفتمون.

خودتم حاجت روا باشی💖

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز اومدم ک برم عمل کنم سزارین. زایمان زودرسه هنوز۳۶هفته هم نیس... میشه برای سلامتیش دعا کنی؟ ...

انشالله عزیزم نی نی خوشگلت سالمو سلامت به دنیا بیاد زیر سایه مادر پدر بزرگ بشه 

به نیت سلامتی جفتتون آیت الکرسی میخونم توکل به خدا 

تورو خدا دعا کن امروز خبره خوبی ب شوهرم بدن..منم دعات میکنم 

الهی آمین چشمم عزیزم انشالله بهترین خبرهای خوش و حال خوب نصیب قلبتو زندگیت 

انشالله ممنون همچنین شما گل  امضات انشالله بهترینا برای خودتو زندگیت اتفاق بیفته

مرسي عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

به نیت من 💐

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖
حاجت روابشی عزیزم💚 برای من دعاکن حاجاتم برآورده به خیربشه،،اسمم مریمه

انشالله ممنون 🌹

انشالله بهترینا برای خودتو زندگیت اتفاق بیفته مریم جان😊😍