2777
2789
عنوان

کراتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 67 پست
قربونت برم سلامت باشید، من خودم چند ساله کراتین میکنم اصلا هم شامپو بدون سولفات نمیزنم 😁 الان این ح ...

منم جمعه نانوکرلتین کردم جای خوب امروز رفتم حموم اون براقیتش رف از چی هس؟ موادشم گیاهی برزیلی.کیفیتش گف ۳ساله

خدایا شکرت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نانو کراتین کردم جای خوب .یعنی استاد .ولی موهام اینقد ریخت .بعدش فهمیدم چون موهام چرب بود الانم ف ...

گلم نانو کراتین جایی بدی رفتی که اینطور شد ؟؟یا کلآ نانو همینه میخوام وقت بگیرم انجام بدم

منم جمعه نانوکرلتین کردم جای خوب امروز رفتم حموم اون براقیتش رف از چی هس؟ موادشم گیاهی برزیلی.کیفیتش ...

عزیزم بعضی جاها متاسفانه از قطره های شاین دار داخل مواد استفاده  میکنن که توی عکاسی برق مو زیاد باشه، ولی بعد حمام شسته میشه و میره

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
عزیزم بعضی جاها متاسفانه از قطره های شاین دار داخل مواد استفاده  میکنن که توی عکاسی برق مو زیاد ...

پروتئین تراپی هم کرد.عزیزم حتما بایدبعد حمام روغن ارگان بزنیم؟

خدایا شکرت❤
گلم نانو کراتین جایی بدی رفتی که اینطور شد ؟؟یا کلآ نانو همینه میخوام وقت بگیرم انجام بدم

نه من جای معروف رفتم .ریزش موهام برا این هست که حالت عادی موهام خیلی چرب .وقتی شامپو فری سولفات هم زدم خب چربی موهامو نمی‌گرفت و می‌ریخت .موهای خودمم صاف بود .بنظرم نانو برا کسی که موهاش موج داره یا فر هست مناسب تره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم ما کلن موهای نچرال و سالم رو نانو انجام میدیم با ماندگاری تضمینی نمونه کارامون توی صفحه هست و اصلا اصلا از هیچ شاین موقتی استفاده نمیکنیم

نه من جای معروف رفتم .ریزش موهام برا این هست که حالت عادی موهام خیلی چرب .وقتی شامپو فری سولفات هم ز ...

گلم شاید مواد زنیشون مشکل داشته و مواد به کف سرت برخورد کرده یا موادشون گاز دار بوده و کاور کردن

پروتئین تراپی هم کرد.عزیزم حتما بایدبعد حمام روغن ارگان بزنیم؟

بله عزیزم حتما استفاده کن وقتی موهات نم داره بزن بعد خشک کن موهاتو،ارگان غذای موِ

عزیزم ما کلن موهای نچرال و سالم رو نانو انجام میدیم با ماندگاری تضمینی نمونه کارامون توی صفحه هست و ...

گلم اصلآ سالن دارهای نازی آباد که ردخور ندارند فقط یکم دور هستم ولی باز پیجتو برداشتم ببینم میتونم زمان تا عید اوکی کنم.

گلم اصلآ سالن دارهای نازی آباد که ردخور ندارند فقط یکم دور هستم ولی باز پیجتو برداشتم ببینم میتونم ز ...

در خدمتم عزیزم، اتفاقا دو سه تا تایم خالی توی اسفند ماه هست اگر خواستید حتما هماهنگ کنید، شما کجا تشریف دارید؟