2777
2789
عنوان

اگر شما جای من بودین چه میکردین ؟!

136 بازدید | 9 پست

داستان از این قراره که ماه آینده ،پدرو مادرم عازم سفر کربلان 

و برای آش پشت پا قرار شد منو خواهرم بریم منزل مادرم اینا و آش بپزیم و پخش کنیم 

امشب مادرم زنگ زده که تو خونه تو بپزید  چون خونه ما بهم ریخته میشه و این حرفا (البته من بهشون گفتم خیالت راحت ما خونه رو همونجوری ترتمیز تحویلت میدیم نگران نباش)

حالا از طرفی من شرایط زندگیم جوریه که همسرم بیشتر روزا تو خونس و من خیلی سختم میشه 

خواهرمم باشه خوب واقعا  خیلی مقدور نیس برام بخوام هم مهمون داری کنم هم آشپزی و هم شوهرداری و بچه داری 

ولی اگه خونه مادرم اینا باشه منو خواهرم خودمون هستیم و راحت تریم   

مامانم از من ناراحت شده اصلا درک نمیکنه که شاید منم معذوراتی دارم خوب نباید همه چیو باز کنم براش که 

آیا من اشتباه میکنم ؟؟؟

با زبون خوش راضیش کن  قاعدتا نباید ناراحت میشد

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر حق با شماست 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

خوب راست میگی اینطوری یکم دردسرش زیاد میشه خونه تمیز کن همسرت و بچه ات هم  هستش مهمون هم که میاد میوه تنقلات هم فراهم کنی  ولی دیگه رو انداخته چه میشه کرد  اش رو  به وقت نهار ردیف کنید  نهارتون حداقل بشه تو زحمت نیفتی.

مادرت کلید رو با خودش میخواد ببره ؟؟ یعنی کسی دیگه تو خونه نمی مونه ؟شاید میگه  برگشتنی مهمون میاد حداقل خونه تمیز باشه. عیب نداره عزیزم همسرتم درک میکنه  پدر و مادر به  گردنمون خیلی حق دارند با روی باز قبول کن.

نه قرار بود کلید دست ما باشه که قبلش یه سری کارای خونه انجام شه از لحاظ آمادگی خونه برای مهمون 

خونمون هم یه خیابون باهم فرق داره 

من نظرم این بود بچه ها پیش همسرم بمونن و ما راحت باشیم اونجا 

بالاخره راحتی هر دو طرف ملاکه نه اینکه یه طرفه باشه همه چی 

نباید بزرگترا فقط راضی باشن که 

هرچی باشه منم دارم قبول زحمت میکنم باید در توانم باشه خوب 

البته میدونم‌هرکار کنم ذره ای از زحماتشون جبران نمیشه 

ولی در توانم جز این نیست 😓