2777
2789

سلام بچه ها،این موقع شب خوابم نمیبره

جایی چندساله سرکار هستم و راضی بودم ولی حدود یکساله خیلییییی دیر حقوق میگیرم...حتی شده دوسه ماه میگذره...بعد هی همین روال...از طرفی فردا اگه خدا بخواد میخوام بگم دیگه نمیام و از طرف دیگه کار خوب توشهرمون چون کوچیکه نیست...خونه موندن و چه کنم

نمیدونم چه کنم....

دیر یا زود بالاخره که حقوق میگیری ، درنیا از کار تا کار دیگه ای پیدا نکردی 

اشتباه من رو تکرار نکن ، چقدر داداشم گفت خر نشو نیا بیرون گوش ندادم و بعد گذشت سالها هنوز پشیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حقوقت رو سروقت نمیدن ولی باز میدن بلاخره ولی اگر نری کار مناسب هم پیدا نکنی افسوس میخوری

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا...این چند سال بخاطر اینکه مرتبط با رشته ام بود و محیطش خوب بود موندم ولی یه مدته خسته شدم از ای ...

فکر‌میکنی باز میتونی جای بهتری رو گیر بیاری؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دیر یا زود بالاخره که حقوق میگیری ، درنیا از کار تا کار دیگه ای پیدا نکردی  اشتباه من رو تکرار ...

آخه یکسال بیشتر شده این روال ادامه داره...هی میام صبر کنم دوباره این چرخه ادامه داره

آخه یکسال بیشتر شده این روال ادامه داره...هی میام صبر کنم دوباره این چرخه ادامه داره

خب اگه واقعا اذیت میشی و داره به اعصاب و روانت خدشه وارد میکنه بزن بیرون 

چون چیزی مهمتر از خودت و آرامشت نیست

اصلا نمیدونم چی خوبه که فروش داشته باشه

خیلیییییی چیزاااااا برو ببین بقیرو ایده بگیر کار روی چوب نقاشی روی چوب چمیدونم با چوب گوشواره درست میکنن خیلی جالبه یسریا