دوستان خیلی از تاپیک ها که اکثر کاربر ها میزنن نشات گرفته از بیماری روحی و روانی وسواس فکری هست .مثلا یه خانم در روز یه تاپیک تکراری رو ۱۰ بار میزنه و جواب هیچ کس قانعش نمی کنه .یا اینکه امروز من خودم توی تاپیک خانمی رفتم که سه سال شب و روز دنبال یه کاربر بود که یه جا یه کامنت الکی گذاشته .به خاطر همون کامنت ذهن این خانم سه ساله درگیره. می دونید وسواس فکری یه بیماری روحی هست که دربین بیماری های جسمی به سرطان تشبیه می کنند .چون اگه درمان نشه هی بیشتر و بیشتر پیشروی میکنه. و وای به روزی که یه خانم که وسواس فکری شدید درمان نشده داره بچه دار هم بشه .اون بچه یا بچه های طفلی نابود میشه آینده شون . الان این بیماری روحی خیلی خیلی زیاد شده و داره اپیدمی میشه بین خانم ها. افسردگی .اظطراب .وسواس و...هرکدوم باید هرچه سریع تر به وسیله ی روانپزشک و دارو درمانی و تراپی درمان بشن وگرنه هرروز وخیم تر و مزمن تر میشن ...
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
اره جریان اون تاپیک جی بود اخرش گفت چرا دنبالش میگرده؟😂
به یه دلیل خیلی عجیب 🤦♀️
بله غلبه ی سودا هم هست . طب سنتی هم من دیدم و شنیدم که خیلی ها میرن و نتیجه میگیرن ولی خب زمان بر هست .یعنی به اون زودی که دارو نتیجه میده طب سنتی موثر نیست