2777
2789
عنوان

بیماری خطرناک روحی که بین خانم ها همه گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6054 بازدید | 72 پست
خواهش می کنم عزیزممم بوس بهت❤️😘

عزیزین😘❤️🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره جریان اون تاپیک جی بود اخرش گفت چرا دنبالش میگرده؟😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دارم 

از نوع اضطراب بیماری 

فکر میکنم مریضم 

ولی خب قرص میخورم خداروشکر خوبم 

برام دعا کنید خیلی وسواس فکری سخته 

عین شمع اب میشی و کسی درکت نمیکنه

/فاطمه هستم/میشه برای سلامتی‌م ۱ صلوات بفرستی🥺🌻
ببین باید برای دکتر روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان خیلی تحقیق کنید و بعدش تا آخر پیش همون برید .مثلا ...

یه مسئله دیگه این که هزینه تراپی بالاست و متاسفانه هرکسی نمیتونه بره و درمان کنه خودش و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دقیقا انگار قفل میشند 

روی یک موضوع خاص

انگار تو یک زمان خاص حبس میشند... 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اره جریان اون تاپیک جی بود اخرش گفت چرا دنبالش میگرده؟😂

به یه دلیل خیلی عجیب 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من دارم  از نوع اضطراب بیماری  فکر میکنم مریضم  ولی خب قرص میخورم خداروشکر خوبم&nb ...

دقیقا منم مثل شما ...دارو میخورم یکساله بهترم

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲
به یه دلیل خیلی عجیب 🤦‍♀️

چندصفحه پیش رفتم دیدم قصد نداره بگه پیگیرنشدم الان که شما کفتی یادم اومد ببینم واقعا اون همه عجز وناله چه دلیلی داست شما فهمیدی؟

بگو منم ازکنجکاوی دربیام😅

از غلبه سوداس

بله غلبه ی سودا هم هست . طب سنتی هم من دیدم و شنیدم که خیلی ها میرن و نتیجه میگیرن ولی خب زمان بر هست .یعنی به اون زودی که دارو نتیجه میده طب سنتی موثر نیست

من شهری زندگی میکنم ک خیلی کوچیک و اصلا روانشناس یا روان پزشک نداره مگر خیلی ابتدایی که پیششونم رفتم ...

روانپزشک و روان شناسهایی هستند که انلاین ویزیت میکنند 

در تهران و شهرهای بزرگ... 

ویزیت رو کارت ب کارت میکنین تلفنی مشاوره میگیرین 

با کد ملیتون هم براتون لازم باشه دارو ثبت میکنن اگر بیمه باشید

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند