2777
2789

دوستان خیلی از تاپیک ها که اکثر کاربر ها میزنن نشات گرفته از بیماری روحی و روانی وسواس فکری هست .مثلا یه خانم در روز یه تاپیک تکراری رو ۱۰ بار میزنه و جواب هیچ کس قانعش نمی کنه .یا اینکه امروز من خودم توی تاپیک خانمی رفتم که سه سال شب و روز دنبال یه کاربر بود که یه جا یه کامنت الکی گذاشته .به خاطر همون کامنت ذهن این خانم سه ساله درگیره. می دونید وسواس فکری یه بیماری روحی هست که دربین بیماری های جسمی به سرطان تشبیه می کنند .چون اگه درمان نشه هی بیشتر و بیشتر پیشروی میکنه. و وای به روزی که یه خانم که وسواس فکری شدید درمان نشده داره بچه دار هم بشه .اون بچه یا بچه های طفلی نابود میشه آینده شون . الان این بیماری روحی خیلی خیلی زیاد شده و داره اپیدمی میشه بین خانم ها. افسردگی .اظطراب .وسواس و...هرکدوم باید هرچه سریع تر به وسیله ی روانپزشک و دارو درمانی و تراپی درمان بشن وگرنه هرروز وخیم تر و مزمن تر میشن ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من دارم

شدیدش هم دارم

شش ماه دارو مصرف کردم 

اثر خیلییی کمی داشت وبه محض قطع کردن صد برابر بدتر شدم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
من دارم شدیدش هم دارم شش ماه دارو مصرف کردم  اثر خیلییی کمی داشت وبه محض قطع کردن صد برابر ب ...

نباید قطع میکردین .سرخود قطع کردن خیلی بده .به جاش باید دکترتون رو عوض میکردین 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره نیاز به روانشناس دارن

علاوه بر روانشناس مهم تر به نظرم روانپزشک هست 

نباید قطع میکردین .سرخود قطع کردن خیلی بده .به جاش باید دکترتون رو عوض میکردین 

دکترم عوض کردم دوبار 

هشت مدل قرص خوردم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
من دارم شدیدش هم دارم شش ماه دارو مصرف کردم  اثر خیلییی کمی داشت وبه محض قطع کردن صد برابر ب ...

برای وسواس دارو به تنهایی کاربرد نداره، به روانشناس مراجعه کنید و روان درمانی شناختی رفتاری.. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
دکترم عوض کردم دوبار  هشت مدل قرص خوردم

ببین باید برای دکتر روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان خیلی تحقیق کنید و بعدش تا آخر پیش همون برید .مثلا اگه دفعه ی اول تا دوماه داروها هیچ نتیجه ای نداشت دوباره به دکتر مراجعه کنید تا داروها رو عوض کنه و همزمان روان درمانی توسط روانشناس بالینی یا طرحواره درمانگر هم شروع کنید 

من شهری زندگی میکنم ک خیلی کوچیک و اصلا روانشناس یا روان پزشک نداره مگر خیلی ابتدایی که پیششونم رفتم و اثری ندیدم

از دکتر ساینا کمک گرفتم برا معالجم 

ولی خب اثر تداش

دفعه اول چهار ماه با یک دکتر بودم و دو مدل دارو عوض کرد اثر نداش

دفعه دوم یک دکتر دیگه ک اونم سه ماه فک کمم خوردم و اثر تداش 

وضعیت روحی من طوری شده ک حتی حال ندارم دیگه دنبال درمانش برم

من بعد سونوی سینه ام ک یک سال پیش انجام دادم اینطور شدم

قبلش فقط افسردگی بود 

الان به این وخامت رسیده 

اره ولی اول باید به روانشناس مراجعه کنن بعد در کنار روان درمانی اگه نیاز به دارو باشه روانشناس ارجاع ...

آخه ببینید آدما میذارن وقتی بیماریشون شدید شد میرن روانشناس بعد انتظار دارن تو همون جلسات اول روانشناس براشون معجزه کنه و وقتی نتیجه ندیدن دلسرد میشن دیگه نمیرن برای همین به نظرم اول باید دارو درمانی رو شروع کنن بعد یکی دو هفته روان درمانی .چون امید برای درمان خیلی مهمه 

من شهری زندگی میکنم ک خیلی کوچیک و اصلا روانشناس یا روان پزشک نداره مگر خیلی ابتدایی که پیششونم رفتم ...

واقعا ؟ آخه الان دیگه روستاها هم روانشناس و روانپزشک دارن چه برسه شهرها . اگه حتی شده هفته ای یکبار برید شهر اطراف برای درمان حتما این کار رو انجام بدین چون خیلی مهمه .و اینکه مثلا اگه یه روانپزشک‌یا متخصص اعصاب و روان خوب پیدا کردین توی شهرهای اطراف اگه برید پیشش دیگه تا سه ماه لازم نیست برید 

اره درست میگی عزیزم 👌

مرسی از توجهتون گلم ❤️