2777
2789
عنوان

بیماری خطرناک روحی که بین خانم ها همه گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6054 بازدید | 72 پست
عزیزم تاپیک قبلت قفله نتونستم جوابتو بدم اون اهنگ واسه اول شهریور نه الان

بالاخره عزیزم با اون آهنگ‌ ذات واقعیش آشکار شد چون تا الان منتشر نشده بود 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من دارم شدیدش هم دارم شش ماه دارو مصرف کردم  اثر خیلییی کمی داشت وبه محض قطع کردن صد برابر ب ...

ی وقتا فرد ی اختلال داره ک با وسواس داره اونو کنترل میکنه .بدر حقیقت مشکل اصلی وسواس نیس چیز دیگه ایه.پیش ی روانشناس خوب برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی وقتا فرد ی اختلال داره ک با وسواس داره اونو کنترل میکنه .بدر حقیقت مشکل اصلی وسواس نیس چیز دیگه ای ...

واقعا؟؟

🙁

من از وقتی جواب سونو سینم گرفنم وسواسم ب شدت زیاد شد

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

سلام مهرآبانم جان خوبی خاستم احوالت رو بپرسم .تاپیک قبلت پیام دادم حذف شده انگار تاپیکت .راستی چند سالت بود گلم متولد۷۱ بودی؟؟ چه ماهی هستی اسم کاربریت  رو گفتم شاید ماه تولدته مهری یا آبان  ماهی آخر 😁😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
سلام مهرآبانم جان خوبی خاستم احوالت رو بپرسم .تاپیک قبلت پیام دادم حذف شده انگار تاپیکت .راستی چند س ...

سلام گلم .خوبی ؟ آره اون دیگه زیادی خصوصی شده بود گذاشتم حذف بشه شرمنده 😅

درسته عزیزم مهری هستم 😃😍

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سلام گلم .خوبی ؟ آره اون دیگه زیادی خصوصی شده بود گذاشتم حذف بشه شرمنده 😅 درسته عزیزم مهری هستم 😃 ...

ممنونم عزیزم . دختر گلت خوبه بزرگ شده ؟؟؟ انقدر دوس داشتم عکسشو ببینم دیگه گفته بودی به کاربرا نمیتونم عکسشو بزارم.. یه بارم اسمش رو پرسیدم نگفتی .گفتی شاید شناس در بیام یکم دلخور شدم ولی گفتم حق داره لابد 😁😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
ممنونم عزیزم . دختر گلت خوبه بزرگ شده ؟؟؟ انقدر دوس داشتم عکسشو ببینم دیگه گفته بودی به کاربرا نمیتو ...

بله گلم دیگه خانمی شده ماشالا😃😍 خب عزیزم ناراحتی نداره درخواست بده تو خصوصی بگم .آخه دیگه اسم و شهر و اینا رو معمولا تو عمومی نمیگن 

فدات مهربون. فرستادم درخواست

😘چشم الان تایید میکنم 

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی من رو قبول کنی

سلام گلم .چشم الان تایید میکنم