دوستان خیلی از تاپیک ها که اکثر کاربر ها میزنن نشات گرفته از بیماری روحی و روانی وسواس فکری هست .مثلا یه خانم در روز یه تاپیک تکراری رو ۱۰ بار میزنه و جواب هیچ کس قانعش نمی کنه .یا اینکه امروز من خودم توی تاپیک خانمی رفتم که سه سال شب و روز دنبال یه کاربر بود که یه جا یه کامنت الکی گذاشته .به خاطر همون کامنت ذهن این خانم سه ساله درگیره. می دونید وسواس فکری یه بیماری روحی هست که دربین بیماری های جسمی به سرطان تشبیه می کنند .چون اگه درمان نشه هی بیشتر و بیشتر پیشروی میکنه. و وای به روزی که یه خانم که وسواس فکری شدید درمان نشده داره بچه دار هم بشه .اون بچه یا بچه های طفلی نابود میشه آینده شون . الان این بیماری روحی خیلی خیلی زیاد شده و داره اپیدمی میشه بین خانم ها. افسردگی .اظطراب .وسواس و...هرکدوم باید هرچه سریع تر به وسیله ی روانپزشک و دارو درمانی و تراپی درمان بشن وگرنه هرروز وخیم تر و مزمن تر میشن ...
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
وسواس فکریه لعنتی ...یه جا یه اتفاقی میوفته بعد هی خودت و سرزنش میکنی مثلا ۱۵ سال بخاطر کار اشتباهت به یه نفر که دلش رو شکوندی روزی چند بار خودت و مقصر میدونی محاکمه میکنی ...یه جا خوندم نوشته بود حتما فکرتون رو بنویسید و ببینید چند درصد محیط چند درصد خود شخص مقابل و در نهایت چند در صد خودتون مقصرید اینطوری میبینید مقصر ۱۰۰ درصد خودتون نیسیتید بعد عید امتحانش میکنم
من دارم از نوع اضطراب بیماری فکر میکنم مریضم ولی خب قرص میخورم خداروشکر خوبم&nb ...
عزیزم همینکه دارین درمان میکنید و بهتر شدین خیلی خوبه .مطمئن باشید تا سال آینده خیلی تغییر میکنید
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببینید مثلا نمونه ش از تاپیک های اینجا که همش خودخوری حرف های مادر شوهر خواهر شوهر میکنن این نشخوار فکری هست اگه خیلی ادامه پیدا کنه و روی موضوعات خاص به صورت غیر عادی حساس بشن و همش بهش فکر کنند میشه وسواس فکری .بعد آدمی که وسواس فکری داره معمولا اضطراب هم داره و افسردگی هم میگیره و این بیماری ها رو به بچه ش هم منتقل میکنه
یه مسئله دیگه این که هزینه تراپی بالاست و متاسفانه هرکسی نمیتونه بره و درمان کنه خودش و
بله متاسفانه هزینه ی روانشناس ها خیلی بالاست ولی بعد از دارودرمانی میشه از طریق پایگاه های بهداشت برای رفتن پیش روانشناس اقدام کنن
چندصفحه پیش رفتم دیدم قصد نداره بگه پیگیرنشدم الان که شما کفتی یادم اومد ببینم واقعا اون همه عجز ونا ...
خدا شاهده قصد تمسخر ندارم خدایی نکرده چون میدونم دست خود آدم نیست ولی یه خانمی سه سال پیش بچشو که شیر میداده شبیه گربه میدیده بچه رو .بعد این خانم میگفت برای منم پیش اومد بچمو شبیه گربه دیدم باید اون خانم رو حتما پیدا کنم ببینم راست میگفت یا نه وگرنه نمی تونم بچمو دوست داشته باشم دیگه و...
به نظر من که بیماری روحی وروانی خانوما که الان همه گیر شده خرید طلا وسکه وارزه میای تو سایت نود درصد تاپیکا در مورد خرید طلا وماشین ودلاره واقعن فک نمیکنین اگه کسی وضع مالیش خوب نباشه با خوندن این تاپیکا افسردگی واسترس وبیماری روحی میگیره حتی اگه داخل ناپیکم نره از خود تاپیک مشخصه چی به چیه شاید ندونین این تاپیکاتون که درمورد خرید طلا وزمین و....میزنین خیلی از زندگی هارو خراب میکنه وقتی میاین تاپیک میزنین که صد میلیون دارین باهاش طلا بخرین یا سکه اون زنی که میخونه اگه کم کم شب سر شوهرش به خاطر بی پولی غر نزنه وبا شوهر بدبخت که تلاششو داره میکنه ولی با این وضعیت به خاطر درستکار بودنش به جایی نمیرسه دعوا راه نندازه افسردگی روشاخشه که میگیره عزیزانم اگه پول دارین اینقد نیاین تاپیک جدید بزنین که چی بخرین در روز بیست تا از این تاپیکا هست تو همین سایت که شمممممم اقتصادی همه ماشا....کار کرده وپبشگویی کردن که طلا وارز بخرین تا قیمتا بره بالاتر ومردم فقیر فقیر تر بشن پس تورو خدا از همون شم های اقتصادی استفاده کنین هرچی پول دارین بدین طلای دست دوم وارز وزمین بخرین
وسواس فکریه لعنتی ...یه جا یه اتفاقی میوفته بعد هی خودت و سرزنش میکنی مثلا ۱۵ سال بخاطر کار اشتباهت ...
این وسواس فکری پیچیده هست عزیزم به این راحتی درمان نمیشه .حتما نیاز به تراپی داره
عوارضش واقعا بده اما یه جاهایی هم ضروریه دیگه من شنواییم مشکل پیدا کرد بعد یه دوره درمان
بعد چه دوره ی درمانی مشکل شنوایی پیدا کردین ؟😶
ببین اونم نمیدید سر یه چیز دیگه فکر خودش رو درگیر میکرد .باید بره تراپی بشه .من زبونم مو درآورد تو اون تاپیک از بس گفتم باید برید درمان کنید ولی گوش نمی کرد
لینک تاپیکشو داری؟ میشه تگم کنی تو تاپیکش بخونم ببینم مشکلش چی بود بنده خدا یا اسم کاربریش و بگید ...
لینک تاپیک رو کپی کردم نمی دونم چرا نشد .الان تو تاپیکش تگ می کنم شما رو بعد کامنتمو پاک می کنم