2777
2789
اونیم ک هشت ساله منو زجرکش میکنه شوهرمه  که ذره ای اهمیت براش ندارم

الان چهار ماه ازدواج کردم 17 سالمه دقیق اویل ازدواجم یکی دو ماه پیش تقریبا شوهرم دووبار بهم خیانت کرد منم زاار زاررر 😭حالـــــم بت حدی بد بود ک قابل توصیف نیس و همین امروز ک تا الان اشکام قطره قطره میریزه😭😭😭😭🥺🥺🥺من چشم راستم ابمروارید داره با شوهرم بحثم شد بهم گفت کــــــور،هیچ وقت نمیگفت آخه میدونست نقطع ضعفمه حتی ی بار برادر شوهرم سر سفره بهم گفت چشمت چپه جلو مادر شوهرم و شوهرم اشکم ریخت تو غذام،شوهرم دعواش کرد ولی خودش امروز ب روم اورد،و بهم گفت با عصبامیت کااامل گفت فردا جلو بابام و مامانم میرنم تو گووشت که خون ازش در بیاد حالم از این زندگی بهم میخوره 

قضاوت کنید آخه تازه عروس و این همه درد؟😭😭😭😭😭😭😭😭

حااالم داغووونه داغووونه خدااااا کمکم کن خدااااا لطفاااا برام دعا کنیددد😭😭😭😭😭😭😭خدا کاش خلاص میشدم ،حداقل اگر بمیرم شاید بعد ها بفهمه چی از دست داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره تلوزیون میبینه البته منم عذاب میدم حوصله بحث نداره و میخواد قبول کنم حقبا اونه بحث‌ میشه یه دعوا اگه توضیح بدم  یه مدت سکوت میکردم الان جواب میدم هر چی میخواد بشه بشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
الان چهار ماه ازدواج کردم 17 سالمه دقیق اویل ازدواجم یکی دو ماه پیش تقریبا شوهرم دووبار بهم خیانت کر ...

عزیزم سنت کمه که داری برای کسایی که ارزششوندارن دل میسوزونی نه باهاشون دهن به دهن شو نه به چرندیاتشون محل بده ببینن به یه ورتم نیست حرفاشون خودشون خفه میشن

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
الان چهار ماه ازدواج کردم 17 سالمه دقیق اویل ازدواجم یکی دو ماه پیش تقریبا شوهرم دووبار بهم خیانت کر ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم سنی نداری. اما خدا رو داری ... قوی باش و اگه اذیتاش ادامه داشت به بزرگترت بگو... 

انشالله همه چی زود درست میشه

خداکـنه من ک صبرم لبریز شده ولی بخاطر خانواده ام مجبورم مجبورم ادامه بدم کاش ی روزی میومدکه حال فرزند ادم مهم تر از آبروش بود، زجر کشیدن بچه آدم مهم تر از آبروش بو و میتونستن بچه ها شونو از این فلاکت و بدبختی نجات بدن 😭😭😭😭😭

میخام ک ابرووو نباشه خذای من خداااااا ذلم میخاد جیغ بزن عقده های این جهار ماه رو ک به اندازه چهل سال پیرم کرده رو در بیارم

عزیزم سنت کمه که داری برای کسایی که ارزششوندارن دل میسوزونی نه باهاشون دهن به دهن شو نه به چرندیاتشو ...

خیلی خودمو کنترل میکنم ولی تقصیر دلمه خدا کنه ک زندکیم خوب بشه کریه هام تموم بشه

خداکـنه من ک صبرم لبریز شده ولی بخاطر خانواده ام مجبورم مجبورم ادامه بدم کاش ی روزی میومدکه حال فرزن ...

میتونی برگردی خونه پدرت  ... تو سنت کمه فک نکنم کسی تو رو مقصر بدونه تو خونوادت

خیلی خودمو کنترل میکنم ولی تقصیر دلمه خدا کنه ک زندکیم خوب بشه کریه هام تموم بشه

ببین تو نمی تونی اونارو عوض کنی ولی میتونی روخودت کارکنی نباید هیچ چیزی باعث نقطه ضعف بشه باید خییییلی خیییلی پوست آدم کلفت باشه توزندگی وگرنه ازپا درمیاد سعی کن اعتمادبنفستوببری بالا

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
میتونی برگردی خونه پدرت  ... تو سنت کمه فک نکنم کسی تو رو مقصر بدونه تو خونوادت

بهشون گفتم میگن خودت خواستی خودتم باید بسازی آبروی ما علف بهاره نیست😭😭

هیج پشتوانه ای ندارم امشبم ک کلا ب معنای واقعی تنها بودنو با تمام وجودم حس کرذم حتی دلم نمیخاد صب بیذار بشم کاش ب خپاب ابدی برم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭