2777
2789

بچه ها ما از بچگی با خانواده داییم خیلی ارتباط داشتیم ولی من اصلا باهاشون جور نبودم و نیستم حتی شماره همو هم نداریم حالا دخترداییم مریض شده چند ماهه من ی بار رفتم بیمارستان عیادتش بعدش انتقالش دادن ب ی شهر دیگ 

منم شماره هاشونو نداشتم زنگ بزنم همش از خانواده خودم حالشو میپرسیدم حالا چند روزه مرخصش کردن خانوادم رفتن عیادتش گفتن مشخص بوده خییییلی از دستت دلخورن زنداییم زبون تند و تیزی داره و خیلی پرتوقعه کلا حالا مطمئنم اگ برم عیادت اصلا تحویلم نمیگیرن احتمال داره متلک اینام بندازن چون کلا اهل حاشیه ن بنظرتون برم عیادت حالا یا نه؟؟برم چی بگم من خیلی بی زبونم 😭😭😭

نرو بابا اینا خیلی پرو ان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟؟ینی ضایع نیس نرم🤕🤕خانوادم کلی دعوام کردن ک چرا زنگشون نزدی 

نه اصلا بگو خودمم مریضم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

برو عزیزم

بگو از نظر روحی تو شرایط خوبی نبودم

نتونستم تماس بگیرم و بیام

الان وظیفه دونستم بیام

عزیزم بالاخره دختر داییت بیماره

اونا هم بهشون سخت گذشته

یه عیادت چیزی ازت کم‌ نمیکنه

اگر هم متلک گفت زن داییت توجه نکن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
همچینم بی زبون به نظر نمیای حالا یه بار احوالش میگرفتی 

بخدا ترسیدم 😐😐فک کنم تو هم دخترداییمی😫😫😫بی زبون نیستم در کل .فقط وقتی ی نفر گله کنه یا متلک بندازه گریه م میگیره 😑😑😐😐

برو عزیزم بگو از نظر روحی تو شرایط خوبی نبودم نتونستم تماس بگیرم و بیام الان وظیفه دونستم بیام ع ...

راس میگی واقعا شرایطشون خیلی بد بود منم بخدا گفتم زنگ بزنم گناه دارن کل فامیل زنگ میزنن بهشون دیگ کلافه میشن خودمم خییییلی گرفتار بودم فقط از این میترسم تحویلم نگیرن گریه م میگیره😖😞

برو دیگه اگه بیماریش واقعا جدی بود 

بگو همش از مامان اینا حالشو میپرسیدم گفتم حتما سرتون شلوغه و زیاد بهتون زنگ میزنن منم دیگه مزاحم نشم

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
راس میگی واقعا شرایطشون خیلی بد بود منم بخدا گفتم زنگ بزنم گناه دارن کل فامیل زنگ میزنن بهشون دیگ کل ...

خب با مامانت اینا میرفتی دیگه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
برو دیگه اگه بیماریش واقعا جدی بود  بگو همش از مامان اینا حالشو میپرسیدم گفتم حتما سرتون شلوغه ...

آره بخدا دلیلم همین بود خودمم سرم شلوغ بود ولی تحمل طعنه شنیدن و بی محلی ندارم🤧