بچه ها ما از بچگی با خانواده داییم خیلی ارتباط داشتیم ولی من اصلا باهاشون جور نبودم و نیستم حتی شماره همو هم نداریم حالا دخترداییم مریض شده چند ماهه من ی بار رفتم بیمارستان عیادتش بعدش انتقالش دادن ب ی شهر دیگ
منم شماره هاشونو نداشتم زنگ بزنم همش از خانواده خودم حالشو میپرسیدم حالا چند روزه مرخصش کردن خانوادم رفتن عیادتش گفتن مشخص بوده خییییلی از دستت دلخورن زنداییم زبون تند و تیزی داره و خیلی پرتوقعه کلا حالا مطمئنم اگ برم عیادت اصلا تحویلم نمیگیرن احتمال داره متلک اینام بندازن چون کلا اهل حاشیه ن بنظرتون برم عیادت حالا یا نه؟؟برم چی بگم من خیلی بی زبونم 😭😭😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برو عزیزم بگو از نظر روحی تو شرایط خوبی نبودم نتونستم تماس بگیرم و بیام الان وظیفه دونستم بیام ع ...
راس میگی واقعا شرایطشون خیلی بد بود منم بخدا گفتم زنگ بزنم گناه دارن کل فامیل زنگ میزنن بهشون دیگ کلافه میشن خودمم خییییلی گرفتار بودم فقط از این میترسم تحویلم نگیرن گریه م میگیره😖😞
بگو همش از مامان اینا حالشو میپرسیدم گفتم حتما سرتون شلوغه و زیاد بهتون زنگ میزنن منم دیگه مزاحم نشم
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
راس میگی واقعا شرایطشون خیلی بد بود منم بخدا گفتم زنگ بزنم گناه دارن کل فامیل زنگ میزنن بهشون دیگ کل ...
خب با مامانت اینا میرفتی دیگه
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین