2777
2789
عنوان

اونایی ک با بچه جدا شدین سخت بود

403 بازدید | 30 پست

من همسرم بعد چن بار بخشیدن و عذر خواهی و التماس ۴ ماه پیش بخشیدمش اما امروز فهمیدم هنوز با اون خانومه تازه رابطه جنسی هم داره دو تا بچه دارم یکیش تو خونه گذاشتم یکیش هم شیر خوار بود اوردم 

خودم ۲۰ سالمه امروز دیگه شوهرم مرد برام همون ظهر دفنش کردم امدم هر چی پیام میده ج نمیدم 

اونایی ک با بچه جدا شدن لطفا بگن چطور گذشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فکرم پیش اون بچه بزرگته چرا گذاشتیش ازبچه هات نگذر بچه رو باید یه مادرشجاع بزرگ کنه نه یه پدر خائن

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
چرا اون یکی هم نبردی گناه داره بچه

تو رو خدا نگو قلبم تیکه تیکه میشه یادش میوفتم طفلم ۲ سال و نیمشه بزرگه اما خب من خودم اواره ام خونه مامانم نرفتم خونه خالم شوهرش نبود پناه اوردم گفتم اگه مامانم میرفتم میومد دنبالم

چند سالگی ازدواج گردب؟ قطعا سختیهای خودشو داره باید جنگیدن و قوی بودن رو یاد بگیری تا بتونی به آرام ...

۱۳ نامزد ۱۶ عروسی ۱۷ اولین فرزند اخرای ۱۹ هم دومی الان ۲۰ ام

🥺🥺

ما هم 6تا خواهر برادریم، مامان و بابام از هم جدا شدن 3 هفته پیش .. با کلی بحث و آشوب و ..

خواهر برادرام شدید تحت فشار روحی ان ..

من خودم 18 سالمه. داغونم هم از درون هم از بیرون 😄

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨