2777
2789

من حدود دو سال و نیمه ک باشگاه میرم ولی اصلا روابط اجتماعی خوب نیست با همه در حد سلام و اینا .ولی بعضیارو میبینم ک مثلا ی ماه اومدن با مربیا رفیق میشن 

حالا ن خیلی تو باشگاه صحبت کننا ولی در کل صمیمی میشن .بعد اونوخ من ک خیلی وقته رفتم در حد پرسیدن تمرین و سلام(بعضی وقتا سلام هم نیس )

شما چطور ؟خیلی با مربیا یا بقیه حرف می‌زنید و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که بهتره وقتی صمیمی میشی خواه ناخواه وقتت تلف میشه با حرف زدن بی مورد ولی اینجوری سرت به تمرین خودت گرمه

.                                                                  
اینجوری که بهتره وقتی صمیمی میشی خواه ناخواه وقتت تلف میشه با حرف زدن بی مورد ولی اینجوری سرت به تمر ...

درسته ولی خب بنظرم خیلی بده ک بعد دو سال هنوز با مربی ات مث ی غریبه باشی 

اونموخیلی آدم خوب و خونگرمیه

دقیقا مثل من😐 بعضیا اینقدر جینگ میشن

دقیقا سر یچی الکی ک میگن با همه صمیمی میشن ی روز دوستم باهام اومد دیدم با کل باشگاه آشنا شده 

وقتی میبینم آنقدر گیجم بعضی وقتا میگم ولش بابا باشگاه برم چیکار 

مثلا رفتم روابط اجتماعی خوب شه

به نظر خودت چرا اینطوری؟ فقط باشگاه کم رویی یا جاهای دیگه ام همینه؟

جاهای دیگ هم همینطوریم همیشه بقیه پیش قدم میشن باهام حرف بزنن 

وقتی حرف ک میزنن میگن چقدر خاکی 

دروغ چرا وقتی با یکی ک خیلی با کلاسه اینا حرف میزنم کمی سوتی میدم

جاهای دیگ هم همینطوریم همیشه بقیه پیش قدم میشن باهام حرف بزنن  وقتی حرف ک میزنن میگن چقدر خاکی ...

خب تمرین کن که بهتر بشی 

از ظاهر شروع کن 

برو ارایشگاه موهات رو تغییر بده .کوتاهی یا رنگ 

یه ست ورزشی شیک بخر باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا 

اکر طلا داری یکی دو تیکه شیک بزار اگر نداری یه نیم ست بدل خوشکل بخر 

کلا قر و فری و با کلاس برو باشگاه