2777
2789
عنوان

خانمای شاغل راهنمایی میخوام

238 بازدید | 6 پست

یه شرایط کاری برام پیش اومده 

تو بیمارستانه  ...مثلا منشی یه بخش

حقوقش وزارت کاره 

بچم ۳ سالشه و بیمارستان میدون ونکه 

مسیرش دوره برام و با بچه رفت و امدش سخته 

از طرفی اگه درامدش خوب باشه واقعا نیاز دارم به پولش..

نمیدونم خوبه یا نه 

من دنبال کار نرفتم تا حالا چون تهران نبودم نمیدونم شرایط بهتر هم هست یا نه 

برو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

من بچه ندارم 

ولی شاغلم 

به مرور عادت میکنی به راهش و سختی ها 

یه ماه که حقوق بگیری لذت کار کردن میاد زیر دهنت🤑

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم  ولی شاغلم  به مرور عادت میکنی به راهش و سختی ها  یه ماه که حقوق بگیر ...

ببین شوهر من حساسه 

رو خوش اخلاق بودنم 

باید اعصاب فولادی داشته باشم 

از طرفی مسئولیت همه چی با خودمه

ببین شوهر من حساسه  رو خوش اخلاق بودنم  باید اعصاب فولادی داشته باشم  از طرفی مسئو ...

شوهر منم حساسه زیادی حساس

همیکنه اجازه داده به این کار فکر کنی یعنی بهتر از همسر منه

منم امور داخلی زندگی مسولیتش با خودمه 😁

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..