2777
2789
عنوان

میخام از نامزد عقدیم جدا بشم +شاات

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوس نداشتی چرا اول گفتی قبوله چادر؟! ، رو حرفت حساب کرده گفتی قبوله 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

خواهشاً نکن و خودتو درست کن ببین زندگی مسئولیته اگ از پسش برنمیای سر چیزای پیش وپاافتاده جدانشو ک بعدا پشیمون نشی

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

قطعا اونی که چادر میخواد در مورد. قلیون و مستی و فلان هم باهات حرفاشو زده،چرا قبول کردی؟ وقتی نمیخواستی بذاری کنار و چادر سر کنی،چرا با زندگی یه جوون بازی کردی؟

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها

از نظر من یکم باید میگذاشتی بلوغ عقلی پیدا کنی که قول ندی به کسی بعد بزنی زیرش 

بعد بنظرم اگه نظرت اینه احساس میکنی اذیت میشی اول برو پیس مشاوره اگه به نتیجه نرسید تا دیر تشده تمومش کنین 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

عزیزم من خودم مخالف چادرم

ولی وقتی قبل از عقد چادرو قبول کردی نمیتونی الان بزنی زیرش،

و از سطح دغدغه ات مشخصه سنت کمه و اصلا پختگی کافی واس تشکیل زندگی نداری.

جداشو

در من تیمارستانی قصد شورش دارد..!

چه جاییم اومدی گفتی اهل مشروب و قلیونی 😂😂😂 

عزیزم مقصر هردو طرفن الان همه میگن تو چرا قول دادی اما همسرتم واقعا ذره ای فکر نکرد پیش خودش ک یه ادم میخواد ۱۸۰ درجه یهو عوض کنه؟؟؟؟ به نفع هردوتون که جدا بشید

منم شرایطم مشابه شما بود البته ما رل بودیم جدا شدم 

اختلاف نظر دارید دیگه..ببین دوتا گزینه جلو روت هست. 

یکی اینکه به تفریحات زندگیت برسی به اون ازادی هایی که تو ذهنته و.. یکی هم اینکه قید همه چیو بزنی و همسر این اقا بشی .

کدوم یرات اولویته؟؟ کدوم انتخابته؟

حاضری بخاطرش قید خوشگذرونی هاتو یزنی و بگی خودت بهم لذ۶ا میده اونم چندبرابر...