2777
2789
عنوان

میخام از نامزد عقدیم جدا بشم +شاات

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیچاره پسره تو تکلیفت با خودت معلوم نبود خیلی اشتباه کردی که رفتی زندگی یکی دیگه رو خراب کردی چقد بچه ای که مشروب و قلیون برات تفریحه و از شوهرتم برات مهمتره امثال شماهارو ادم میبینه نمیتونه به کسی اعتماد کنه خدا شفا بده 

اره گفت همه چیو باهام روشن کرد. 

طلاق بگیر توافقی مهرم نگیر بشین برای خودت مست کن و دود کن هوا ببینم تا کی اینطور زندگی میکنی فوقش ازدواج کنی یه شوهر مثل خودت پیدا میکنی هر روز دوستاش و میاره خونتون شراب خوردن بعد دیگ اگ بهت تجاوز شد تقصیر خودته

میدونی چیه  من تفریحم اینجوریه ولی نامزدم تفریحایی ک برا من میخاد شهر بازیو کافه و رستورانی چی ...

اینو باید اولش میفهمیدی نه الان بعد یک سال وچهار ماه 

با این تفاوت تفریحا تهش حدایی چون جفتتون من من میگنید هنوز به باور نیم من شدن نرسیدین تا به ازدواج نرسیده جدا بشین بهتره مخصوصا برای آقا

نمیگماااا کار خوبی میکنههه  ولی وقتی طرف گفته نظرشو که چادری دوست دارم تو اول فک کن بعد جواب ب ...

اول دوس داشتم خیلی قبل هم چادری بودم 

الان حس میکنم محدود شدم حس اسارت دارمممم

🔥
حماقت کردم  فک نمیکردم خیلی مهم باشه اما الان دیگ دوست ندارم

ببین دختر،من نمیدونم چند سالته و اینایی که میگی راسته یا سر کاریم،فقط میگم اگه راست میگی بچسب به زندگیت،سبک سنگین کن و به عاقبت تصمیمی که میگیری فکر کن،حالا چادر رو میتونی با صحبت حل کنی ولی مشروب و مستی و قلیون و اینا برات زندگی نمیشه،یه سال دو سال،،تهش یکی مثل خودت میاد سراغت دیگه،حالا امروز مشر و ب بزنید، فردا چت کنید و پس فردا کل زندگیتونو بالا بیارید،تامام 

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
اول دوس داشتم خیلی قبل هم چادری بودم  الان حس میکنم محدود شدم حس اسارت دارمممم

چادر حل میشه بعدش خودش میگ راحت باشی درش بیاری نگران نباش ولی با مستی و دود هیچ مردی کنار نمیاد 

جای خواهرت میگم وقتی خودشو صاحبت میدونه و نمیزاره بفهمی زندگی چیه بزشتر فک کن دربارش والان منم هم میخورم هم میکشم هم تیریپ که میخوام میپوشم بعضی وقتا گیر میده قاطی میکنم بدن خودمه زندگی خودمه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

من 18سالمه امشب میشم نوزده

اون بیستو شش نمیخام همیشه مست باشم یاا قلیون بکشم  گاااهی اونم خیلی کم 

حجاب چادر  هم بهم گفت ولی نگفت حق نداری بالاتر از زانو بپوشیم جلو نامحرم و فلان

🔥
اینم بگم قلیون و مشروب میرینه به رحمت دیگ بچه دار نمیشی😑

یه بچه دارم 🫤 بخدا ربطی نداره معده کبد داغون میشه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕