2777
2789
عنوان

یک شب قبل سزارین بستری میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 51 پست

بیخود کرده حتما خصوصیه میخواد پول بستری بگیره. من دکترم بهم گفت بذار ساعت از۱۲ شب بگذره مثلا ۱ شب یا ۲ شب برو بیمارستان تا فردا۷ صبح عملت کنم ک پول بستری یکب اضافه ندی

اونایی ک صیح زود اومدن جلو من رفتن اتاق عمل 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی 

مشکل خاصی داری 

اگه دکتر صبح بیاد میگن ساعت۶بیان دیگه شب قبلش نه 

نرو 

دکترت گفته بری مثلا بعضیامشاوره بیهوشی قلبی و داخلی میشن میگن از قبل بستری بشن اما همه نه انهاکه مشکل دارن 

گفتم میگه نمیشه مسئولیت داره واسه ما یه اتفاقی میافته واسه شماها گردن بیمارستان 

ببین من ماماهستم همه این سالها کارکردم فقط افراد خاص از قبل بستری میشن شاید روتین دکتر شمااینه که باید بگی نمیتونم بچه کوچیکم پیش کسی نمیمونه یا مثلا همراهم نمیتونه بیاد بیشتر بمونه 

همین میگم نمیدونم چرا بیمارستان دولتی اینجوریه 

من بیمارستان دولتی بودم از روز قبلش بستریم کردن رفته بودم پروندمو تحویل بدم ک فرداش بیام واسه عمل گفتن ن دیگ نمیتونی بری بستریم کردن همون روز خودمم امادگیش نداشتم گفتن بخشنامه جدیده اگ بری هم فردا عملت نمیکنن منم بچه کوچیک داشتم دیگ مجبور شدم موندم

ولی هیچکاریم نمیکنن فقط میخوابی روتخت تافردای عمل🤣🤣من اونوموقع حرصم گرفته بود ک الکی الکی نگهم داشتن

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
ببین من ماماهستم همه این سالها کارکردم فقط افراد خاص از قبل بستری میشن شاید روتین دکتر شمااینه که با ...

برا بستری همراه نمیخوان فقط موقع عمل همراه میخوان 

ببین من ماماهستم همه این سالها کارکردم فقط افراد خاص از قبل بستری میشن شاید روتین دکتر شمااینه که با ...

اخه شانس من دکتر میگه دست من نیس قانون بیمارستان .

واقعا سرم بهت وصل کردن .

ن میگم ک روزی ک بستری بودم فقط رو تخت ولو بودم هیچی بهم وصل نکردن ن سرم ن چیز دیگ 

ن میگم ک روزی ک بستری بودم فقط رو تخت ولو بودم هیچی بهم وصل نکردن ن سرم ن چیز دیگ 

فقط همون چیزع ک میزنن رو دست بهم زدن چیه اسمش ک مال سرم برا فردای عمل 

برای کسایی مثل من که ریسک زایمان داشتم گفتن بیام بستری بشم شب قبلش 

من به علت جفت سرراهی ۳۵هفته سز شدم و توقف بارداری بهم دادن ،به علت وضعیت وخیم جفت و جنین

جفت من چسبندگی به رحم داشت ،حاذق ترین دکتر رو شوهرم گرفت و پول داد تا آسیب به رحمم نخوره ،چون باقی دکترها میگفتن احتمال خارج شدن رحم و جفت زیاده به علت چسبندگی بالا ،حتی بیمارستان امضا گرفت ازش اگر خارج شد شکایتی نداشته باشیم،خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد