2777
2789
عنوان

پریودی کم و خونریزی سیاه

580 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من در حال اقدامم.و این ماه روز موعد پریود شدم اما پریودی ام خیلی خونریزی کم و سیاه داشتم و الان که روز ۷ ام هست هنوز لکه قهوه ای میاد اما قبلا ۵ روزه تموم میشد و کمر درد دارم

کسی میدونه چرا؟ به چه علتی؟،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رحمت سردشده یه دمنوش گرم بخوربعد بایه روغن گرم مثل سیاهدانه .خارمریم و...پهلو شکم وزیرشکم روچرب ...

میکم با روغن زیتون چرا.اما آخرهای پریودی من کمردرد نمیگرفتم این ماه کلا در کمردرد بسر بردم نمیدونم چرا

میکم با روغن زیتون چرا.اما آخرهای پریودی من کمردرد نمیگرفتم این ماه کلا در کمردرد بسر بردم نمیدونم چ ...

باهرروغنی میشه هرچه طبع اون روغن گرم تر احتمالا این سری سردی بدنت رفته بالاتریایکمی تخمدان تنبل شده یاتحرکت کم بوده دلیل خیلی هست امااگه پریودبعدهمین مشکل بوددکتر بروحتما

رفتم دارو میخورم برای تنبلی تخمدان 

بزار روند درمانت تکمیل بشه بعد باز برو دکتر 

دکتر ک تشخیص داد بعدا اقدام کن 

گرمیجاتم زیاد بخور 

رحمتو سعی کن گرم نگهداری از طب سنتی هم کمک بگیر

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
بزار روند درمانت تکمیل بشه بعد باز برو دکتر  دکتر ک تشخیص داد بعدا اقدام کن  گرمیجاتم زی ...

چیزدی گرمی میخورم فعالیت زیاد میکنم پیاده روی منظم میرم

وزنم مناسبه ۶ ماه اقدام میکنم برا بارداری اما هنوز باردار نشدم دوفاستون داده دکتر که بخورم پریود هام منظم باشه.

باهرروغنی میشه هرچه طبع اون روغن گرم تر احتمالا این سری سردی بدنت رفته بالاتریایکمی تخمدان تنبل شده ...

تحرک میکنم سعی میکنم دوران تخمک گذاری منظم رابطه داشته باشم ۶ ماهه در حال اقدام هستم اما هنوز موفق نشدم.

چیزدی گرمی میخورم فعالیت زیاد میکنم پیاده روی منظم میرم وزنم مناسبه ۶ ماه اقدام میکنم برا بارداری ا ...

بنظرم با یه دکتر دیگم مشورت کن ک کمک بگیر

چون هنوز پریودت کم و به رنگ قهوه ای پس هنوز مشکلت بطور کامل رفع نشده

انشالله کع درست میشع نگران نباش 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤