2777
2789
عنوان

چجوری به سرعت لاغری بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست
۵ کیلو ک خیلی کمه راااااااااحت تو یک ماه کم میشه...فقط یکماه تحمل کن تمامه..غذای کم به اضافه پیاده ر ...

جدی میگی؟🤕بخدا دوسه هفته اس کلی به خودم گرسنگی دادم هیچ تغییری نکردم لااقل یه کیلو کم بشم که امیدوار بشم ! تو خونه میتونم پیاده روی کنم؟

جدی میگی؟🤕بخدا دوسه هفته اس کلی به خودم گرسنگی دادم هیچ تغییری نکردم لااقل یه کیلو کم بشم که امیدوا ...

اره تو گوگل بزن پیاده روی در منزل تمریناتش میاد بالا...بخدا یکماهه راحت ۴ تا ۵ کیلو کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خوردن ، و بدون هیچ فعالیتی همراه حرف خوردن و افسردگی و بیخیال کم یا زیاد شدن وزن از ۷۵ رسیدم ب ...

عزیزم متوجه نشدم یعنی با غصه خوردن وزنت کم شده؟ آخی خیلی ناراحت شدم😥ایشالا مشکلاتت حل بشه ولی من هرچه بیشتر غصه بخورم اشتهام زیاددترمیشه کلا پرخوری عصبی دارم

اره تو گوگل بزن پیاده روی در منزل تمریناتش میاد بالا...بخدا یکماهه راحت ۴ تا ۵ کیلو کم میشه

خدا از دهنت بشنوه کلا افسرده شدم هرکاری میکنم لاغر نمیشم دیگه از ریخت خودم بدم میاد 

جدی میگی؟🤕بخدا دوسه هفته اس کلی به خودم گرسنگی دادم هیچ تغییری نکردم لااقل یه کیلو کم بشم که امیدوا ...

اتفاقا اشتباه میکنی ک به خودت گرسنگی میدی ..وقتی به خودت گرسنگی میدی بدن فک میکنه قحطیه وچربیاشو نمیسوزونه و ذخیره میکنه..پس وقتی گرسنه ای سریع ی چیزی مثه هویج و سبزیجات بخور ..نذار ب گرسنگی برسه

اتفاقا اشتباه میکنی ک به خودت گرسنگی میدی ..وقتی به خودت گرسنگی میدی بدن فک میکنه قحطیه وچربیاشو نمی ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنمایی هات از فردا ایشالا خدا بهم یکم امید بده دوباره شروع کنم فعلا که اعصابم خرابه 🤕آره دو سه هفته اس تو حسرت غذا و تنقلات موندم امشب دیگه زدم به سیم آخر کلی هله هوله و غذا خوردم🥴

آره عزیزم دارم نصب میکنم در حاله نصبه بهت درخواست دادم خیلی ممنونم ازت لطف میکنی 

باشه الان لینک میزارم برات

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم متوجه نشدم یعنی با غصه خوردن وزنت کم شده؟ آخی خیلی ناراحت شدم😥ایشالا مشکلاتت حل بشه ولی من هر ...

ت بعضیا حرص خوردن چاق میکنه ت بعضیا لاغر

فداتشم من همشون شدن‌تجربه😄😁❤️❤️

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️