2777
2789

باردارم 19هفته یه دختر دارم رفتم سونو انومالی گفتن دختره انتی بهم گفته بود پسر خیلی خورد تو ذوقم ناشکر نیستم بخدا ولی دست خودم نیست نمیتونم انگار باهاش کنار بیام از طرفی هم گفتن که جنین ورم کلیه داره نمی‌دونم چجوری با این دو موضوع کنار بیام خیلی حالم بده هرکار میکنم آروم نمیشم کمکم کنید

عزیزم‌طبیعیه بالاخره مادر تو همون چند هفته با بچه اش حرف میزنه و باهاش خو میگیره به منم گفته بودن دختره همش میترسیدم تو آنومالی بگن پسره چون من با دخترم جرف زده بودم به اسم صداش میکردم از شوکه شدنش میرسیدم‌که خداروشکر دختره ، ایشالا کلیه اش هم چیزه خاصی نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سونو هیچوقت دقیق نبوده پس تا وقتی به دنیا نیومده فکرتون در گیر نکن.

هرچه که خدا برات صلاح بدونه همون بهترینه اگر دختر صلاح دونسته بدون حکمتی داشته و دختر بیشتر به درد مادر می خوره تا پسر

برای ورم کلیه هم هیچی معلوم نیست تجربه نشون داده تو سونو ی چیزی می گن بعد که بچه دنیا میاد سالمه

الکی جوش نزن به خدا توکل کن

سلامتی امام زمان صلوات

دختر منم ورم کلیه داشت....هیدرونفروز میگن....به دنیا بیاد با اولین ادرار رفع میشه....ماله دخترم رفع شد..... من همیشه از خدا می‌خوام اگه باردار شدم بازم بهم دختر بده.....خواهر ندارم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
عزیزم سونو هیچوقت دقیق نبوده پس تا وقتی به دنیا نیومده فکرتون در گیر نکن. هرچه که خدا برات صلاح بدو ...

هرکاری میکنم نمیتونم آروم بشم خیلی دلم آشوبه شوهرم و مامانم هرچی باهام حرف میزنن آروم نمیشم

دختر منم ورم کلیه داشت....هیدرونفروز میگن....به دنیا بیاد با اولین ادرار رفع میشه....ماله دخترم رفع ...

منم بخدا دختر خیلی دوست دارم الان عاشق دخترمم ولی خانواده شوهرم مسخره میکنن همیشه میگن تو پسر نمیاری با تمسخر باهام حرف میزنن