2777
2789
عنوان

رفتن به خونه مادرشوهر

370 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

ما یکسال نامزدیم با همسرم سر خواهرش که مجرده بحث داشتیم و چند روزه برا همین از خونشون قهر کردم و نرفتم و خیلی حالم بد بود و کش مکش داشتم با همسرم

تو این چند روز مادرشوهرم اصلا خبر نگرفته ازم

پدرشوهرم قلبش درد میکنه سه روز بیمارستان بود و اجازه ملاقات نداشتن

امشب خواستم برم عیادت خونشون چون مرخص شده

بعد همسرم پیام داده فردا شب بیا بابام داره میخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این حرکت دلخور شدم که خودشون نمیگن بیا و موجب آشتی بشن خودمم میرفتم اینجوری  حالا به نظرتون ...

ببین این جور مواقع اگع‌واقعا زندگیتو دوست داری باید کوتاه بیای مرد ها تو دوران نامزدی و عقد بیشتر طرف خانوادشونند تو هرکاری کنی تو دید اون نیست پس سعی کن ب دعوا چیزی را نکشونی تا بعد ها شوهرت پخته تر بشه و بفهمه ایراد از کی بوده

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
ببین این جور مواقع اگع‌واقعا زندگیتو دوست داری باید کوتاه بیای مرد ها تو دوران نامزدی و عقد بیشتر طر ...

چند سری با خانوادم خواستیم بریم سر بزنیم دورهم باشیم حتی از شب قبل هم میگفتیم شب نشینی میایم اما بعدش میگفت نیاید و بهانه های الکی