2777
2789
عنوان

مهمان ناخوانده😭

399 بازدید | 14 پست

دوست همسرم؛ پسرش اینجا دانشگاه قبول شده

قبلا برا کارای ثبت نام دوبار اومدن و دو سه روز موندن منم با تمام توانم پذیرایی کردم و ناهار و شام خوب درست کردم

من امروز از ساعت هشت رفتم کمک مامانم خونه تکونی مامانم مریضه فقط رسیدم نصف آشپزخونه رو تمیز کنم براش یه عالمه ظرف شستم 

عصر ساعت شیش اومدم اصلا نمیدونم چجور خوابم برد که همسرم بیدارم کرد که چایی بخور 

بعد زنگ زدن که اومدیم میخوایم بریم خوابگاه

همسرمم اصرار کرد بیاین اینجا گفتم اصرار نکن وقتی از قبل نگفتن یعنی خودشون یه فکری کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حرفم زشته اما از مهمان ناخوانده بدم میاد🤕

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

بارها واسه ما خم اتفاق افتاده 

منم متنفرم از مهمون ناخونده اه

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

من که مهمون سرزده میاد انقدر عرق میکنم و استرس میگیرم و گیج میشم که طرف دیگه بدون هماهنگی نمیاد.یه سری دوستم اومد هر چی داشتیم پخش و پلا روی زمین بود.دیگه نیومد.یه سری هم خاله همسرم عید سرزده اومد که ما تازه از عیددیدنی از کرج رسیده بودیم خونه و ظرفای دیشب عیددیدنی کثیف بود کتری و چای آماده نبود اصلا یه وضعی بود.حتی مامانم هم دیگه بدون هماهنگی نمیاد دیگه