2777
2789
عنوان

بیاین روش چاق شدنمو بگم بهتون

2168 بازدید | 49 پست

سلام سلام😍چیزی نمی‌خوام معرفی کنم . حوصلم سررفته بود گفتم بهتون بگم چجوری دارم وزن میگیرم شاید بدردتون بخوره🙂

اول از خودم بگم.من مشکلم اینه کم خوری عصبی دارم یعنی ناراحت ک بشم هیچیییی نمی‌خورم.از طرفی استعداد لاغری هم دارم بشدددت سریع لاغر میشم دیر تپل میشم😑قدم ۱۶۲ وزن اولیم ۴۷ بود وزن فعلیم ۵۴ هست هدفم هم ۵۷ هست ایشالا تا عید برسم بهش.تقریبا ازآبان ماه شروع کردم اگه هستین بگم ادامشو

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اول از همه چیز یه ترازو خریدم مدام وزن میکنم خودمو وقتی میبینم زیاد کردم انرژی میگیرم 😁

صبح اول وقت بیدار میشم نصف استکان آب ولرم میخورم.بعدش یک کاسه ژله که شب قبل درست کردم و میخورم.صبحانه معمولا سیب زمینی یا کره و عسل میخورم.بین صبحانه تا نهار چیزی نمیخورم ک بتونم نهارو درستوحسابی بخورم.نهار غذای سنگین میخورم.معمولا یک بشقاب و نصف.بیشتر نمیتونم مگه اینکه خیلی گشتم باشه.

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱