2777
2789
عنوان

بارداری و سونوگرافی

160 بازدید | 23 پست

دوستان من جمعه ۲۸ رفتم ازمایش بتا گفت مثبته و ۴هفته تمام بعدشنبه نوبت دکتر گرفتم بنظرتون برم یا صبرکنم ۸هفته برم واینکه 

شنیدم میگند دکترا از اول روز قاعدگی حساب میکنن یکی میگه از اخر میشه اگه تجربه ای دارید به منم بگید من چیکار کنم برم نرم صبرکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیتر بتا هم گرفتید یا نه؟! منم تازه رفتم بعد ۶روز تاخیر تیترم شد۱۱۷

بله عزیزم من جمعه بی بی چکم مثبت شد بعدرفتم ازمایش با یک هفته عقب افتادگی پریودم تیتر بتا ازمایش دادم عددش بالا بود گفتند یک ماهت تمام 

بله عزیزم من جمعه بی بی چکم مثبت شد بعدرفتم ازمایش با یک هفته عقب افتادگی پریودم تیتر بتا ازمایش داد ...

منم طبق آخرین پریودی الان ۴هفته و ۵روزم میشه،هنوز نرفتم دکتر نشون بدم تیتر هم خودم گرفتم

خدایا شکرت  
صبر کن فعلا از روز اول آخرین پریود حساب میشه

میشه بگی چندم میشه حدودی که برم برای سونو ،واینکه من کلا پریودی هام نامنطم بودن و مشکل کم کاری تیرویید دارم ولی خب قرص میخورم یعنی میگم مشکلی نداره یه موقع صبرکنم تا ۸هفته 

میشه بگی چندم میشه حدودی که برم برای سونو ،واینکه من کلا پریودی هام نامنطم بودن و مشکل کم کاری تیروی ...

الان طبق پریودیت تو هفته ۸ هستی و میتونی برا سنو قلب بری 

خدایا شکرت  
منم طبق آخرین پریودی الان ۴هفته و ۵روزم میشه،هنوز نرفتم دکتر نشون بدم تیتر هم خودم گرفتم

اره منم خودم رفتم گرفتم معجزه شد بعداز ۴سال دارو خوردن فقط خدا کنه همونجوری که خدا روز عید مبعث دلمو شاد کرد صیح و سالم باشه و همه چی به خوبی پیش بره و دل تمام چشم انتطارهارو شاد کنه