2777
2789
امروز رفتم جواب تست پاپ اسمیرمو گرفتم .تقریبا یک ماهه پیش زیره واژنم متوجه برآمدگی‌های شدم سریع رفتم دکتر ،دکتر تست داد امروز جوابشو گرفتم به سه نوع زیگل مبتلا شدم نوع ۵۸،۳۱،و ۶ که گفت دوتاش پر خطره یکی بی خطره .حالا وحشت تمامه جونمو گرفته .نمیدونم از کجا شروع کنم درمانمو .لطفااااا کسایی که درگیره این مریضی بودن و درمان شدن لطفا کمک کنه چکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم hpv هست میخوام بدونم باید چکار کنم و درمانم چطور شروع کنم 

ببین من الان رفتم خوندم 

درمانش شبیه ب زیگیلهای دیگه است 

سرما لیزر و .... 

بهتره ب متخصص زنان رجوع کنی با جواب پاپ اسمیرت

ان شالله برطرف میشه 

عزیزم من تجربه شو ندارم ولی اونایی که مبتلا شدن میگن اول باید استرس رو بزاری کنار سیستم ایمنی بدن رو بالا ببری میوه و سبزی زیاد بخور مکمل های تقویتی و ویتامین و ورزش و خواب منظم ........اگه متاهلی تا وقتی زگیل ها نرفتن نباید رابطه داشته باشی

لا إله إلّا اللّه
مرسی عزیزم .همش نگرانم .از ظهر بدنم از استرس میلرزه فقط 

عزیزم نگرانی بدترین چیزه ... درمان داره درست میشه...

به قول دوستمون سیستم ایمنیت باید قوی بشه اگر نگرانی رو پر وبال بدی دیرتر خوب میشی...

عزیزم من تجربه شو ندارم ولی اونایی که مبتلا شدن میگن اول باید استرس رو بزاری کنار سیستم ایمنی بدن رو ...

چقدر طول میکشه تا برن ؟ممکنه بعد از رفتنه دونه ها بازم ناقل باشم ؟؟

چقدر طول میکشه تا برن ؟ممکنه بعد از رفتنه دونه ها بازم ناقل باشم ؟؟

نمیدونم عزیزم خود ویروس که حدودا دو سه سالی طول میکشه تا از بدن دفع بشه باید تحت نظر دکتر خوب باشی تا راهنماییت

لا إله إلّا اللّه
همون سرکه سیب ک تو تاپیک اولت گفتن رو امتحان کن  و قران یا دعای توسل بخون اروم بشی گل گاوزبون ...

حتما عزیزم .الان مثله گربه گیج فقط دارم دوره خودم میچرخم .برام دعا کن .میترسم سرکه سیب بزنم میترسم پخش بشه نمیدونم