2777
2789
عنوان

فشیال پوست کرج

3135 بازدید | 7 پست

خانما لطفا تبلیغ الکی نکنید جایی رو میشناسید برای فشیال پوست تو کرج مطب دکتر یا آرایشگاه فرقی نداره من پوستم تیره شده و جوش زیر پوستی میزنه دکتر پوست رفتم گفت مشکلی از داخل ندارم باید موضعی درمان کنم جایی میشناسید تو کرج معرفی کنید ممنونم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بانوان عزیزی که به سلامت پوست خود اهمیت میدهید و دوست دارید برای همیشه جوان بمانید و از طراوت و شادابی پوست خود لذت ببرید، کافی است فقط یکبار لاین فیشیال ما را امتحان کنید. قول میدهیم که پاکسازی پوست را در برنامه روتین خود قرار خواهید داد.

09125664120

لاین فیشیال مرکز تخصصی پوست و مو ندا :

. میکرودرم ابریژن

. هیدرودرم ابریژن

. دستگاه تخصصی فیشیال

. لاین اختصاصی تالگو

. درمان جای جوش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فشیال پوست شکوفه راد هم تو کرج هست هم تو فردیس کلینیک دکتر میرزایی.

واقعا کارشون عالیه شما یک بار برید مطمئن باشید که کارشون عالیه و نتیجه می گیرید.

پاکسازی پوست کرج راد 

ببین من رفتم یجایی واقعا به نظرم بهترین فیشیالی که تو کرج میتونی انجام بدی همینجاس چون واقعا هم محصولات خوبی استفاده کرد هم اطلاعاتش خوب بود

اسم کلینیکش آنسه سمت عظیمیه کرج

ولی حتما بگو که خانوم نیکزاد برات انجام بده چون دو تا اسکین تراپیست داره. نیکزاد خوبه

من پیش ندا محسنی رفتم توی گوهردشت عااالی بود . قشنگ توی چند جلسه جوشام خوب شد و جای جوشام خیلی بهتر شد . خدایی مواد خوبم استفاده میکنن. 
حتما پیشنهادش میکنم یبار امتحان کنی 
nedaskincare3
09204041484