2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی درد داشت؟

پدرم درومده هفت روزه زجر دارم میکشم موقع جراحی درد نداشت یکی دوروز بعدش شروع شد مردمو زنده شدم رفتم پیشش میگه التهاب لثه کرده توروخدا اگه میتونی انجام نده من ک ب غلط کردن افتادم

حتی بعدش هم اذیت نشدی؟منکه خییییلی میترسم خیلی

اصلااا 

من کارای دندون پزشکی خیلی زیاد انجام دادم تقریبا چیزی نمونده انجام نداده باشم از اوناع جراحیا و ترمیما گرفته تا کشیدن ولی با ین حال از ایمپلنت خیلییییی میترسیدم ینی رفته بودم به قدری از ترس فشارم اومده پایین دکتر اول گف دستیارش برام یه اب قند اورد 

ولی نه همون موقع اذیت شدم انقد که کوتاه و سریع بود نه حتی بعدش که اثر بی حسی رفت 

حتی همون شبم مسکن نخوردم یادمه اخر وقت بود اومدم خونه خیلیم اون روز خسته بودم افتادم خوابیدم راحت فردا صبحشم که پاشدم اصلا انگار نه انگار

اصلااا  من کارای دندون پزشکی خیلی زیاد انجام دادم تقریبا چیزی نمونده انجام نداده باشم از اوناع ...

ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی❤️❤️❤️من کشیدنی رو تا دوماه درد وحشتناک داشتم صورتم از ورم کج شده بود کلا از کارای دندونپزشکی شانس نداشتم...حالا میگفتم ایمپلنت که دیک پدرم درمیاد...با حرفات دلگرمم کردی ممنون ازت

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی❤️❤️❤️من کشیدنی رو تا دوماه درد وحشتناک داشتم صورتم از ورم کج شده ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه من سر کشیدنشم اذیت نشدم با اینکه همراه باهاش یه جراحی لثه هم داشتم ولی اوکی بود 

حالا اگر سر کشیدن اذیت شدین برا ایمپلنت دنبال یه پزشک حاذق تر باشین چون قطعا مهارت پزشکم خیلی تاثیر گذاره 

انشاالله که بدون درد انجام میشه کارتون 

ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی❤️❤️❤️من کشیدنی رو تا دوماه درد وحشتناک داشتم صورتم از ورم کج شده ...

بستگی به بدن و لثه طرف داره واس من کشید و همون موقع ایمپلنت کرد حالا تو میگی حساسی شاید اذیت بشی من ک گفتم خیلی اذیت دارم میشم گریه همرو هم دراوردم از بس بیقرارم

میتونی یه کار دیگه انجام بده انقدر حساسی ایمپلنت داستان تحقیقتو بکن قبلش من ک ب غلط کردن افتادم 

بستگی به بدن و لثه طرف داره واس من کشید و همون موقع ایمپلنت کرد حالا تو میگی حساسی شاید اذیت بشی من ...

چ جالب دکتر ب من گفت سه ماه باید بگذره از کشیدنت بعد ایمپلنت کنی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ