2777
2789
عنوان

اقدام برای بچه دوم ..

225 بازدید | 23 پست

بنظرتون اقدام برای بچه دوم کی خوبه؟من خودم اصلا فاصله سنی زیاد رو دوست ندارم...

تحقیق کردم  دکترا میگن بچه اول ۱/۵ شد اقدام کنید برای بچه بعدی..(کلی هم مطالب روانشناسی گفتن )که وقتی بدنیا بیاد بچه اول بین  ۲ تا ۳ باشه .

از طرفی هم چون با مادر شوهرم زندگی میکنم میگم فرصت خوبیه برای بچه دار شدن 

ولی خیلی میترسم از اینکه نتونم و کم بیارم 😔

میشه شماهم نظرتونو بگید 🙂

الان نیار !بخدا راس میگم خواهر خیلی اذیت میشی من الان یه دختر یک ساله. دارم اما بشدت خسته ام بشدت شلخته شدم بچه آدمو میر میکنه الان نه بزار بچت بزرگ بشه من با اینکه ۷ ساله فاصله گذاشتم بعد بچه دوم رو بدنیا آوردم بازم چه بدبختی ها که نکشیدم 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به خودت داره ولی اگه از نظر جسمی سالمی بهترین فاصله سنی واسه بچه ها بین دو تا سه سال من بچه هام هیجده ماه فاصله دارن خیلی ام راضی ام 😁

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

بچه اولا تا سه سالش نشده اصلن فکر نکن به دومی چون حقیقتا پوستت کنده میشه،بزار سه سالش که شد اقدام کن برا دومی خیلی خوب میشه فاصله سنی شونم کم میشه هم بازی میشن بیشتر یا کمتر از این سن سختی های خودشو داره

مهمترین عامل وضعیت مالی جسمی و روانی خوت وشوهرت هست ۳سالگی اقدام کنی بهتره 

خوب میگن اونجوری فاصله میفته و بچه اول حسادت می‌کنه اما کوچیک تر که باشه متوجه نمیشه و همبازی هم میشن

الان نیار !بخدا راس میگم خواهر خیلی اذیت میشی من الان یه دختر یک ساله. دارم اما بشدت خسته ام بشدت شل ...

منم پسرم یکساله منم شلخته شدم و زندگی از دستم در رفته 🥴

میگم رو خودم کار کنم درست کنم این اوضاعو

تفاوت بچه های من ۳سال و ۴ماه هست ،مشکلم این بود ک با بدنیا اومدن دومی حسم نسبت ب اولی خیلی کم شد،اعصاب خوردیهایی که با شیطنت اولی سر بچه دومم هس هنوز بعد یک سال و نیم سر جاش هس،گاهی دلم برا بچه اولم میسوزه که خیلی نمیتونم مثل قبل براش وقت بزارم و باهاش بازی کنم،لذت خیلی کارهاش ازم گرفته شد،خوبیش اینه که با هم همبازی هم شدن و گاهی خیلی خوب با هم بازی میکنن و سرگرمن ،گاهیم لجبازی و خرابکاری،اگر کسی کمکت کنه خیلی راحتتره منکه ندارم کمک دست

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
فاصله سنی بچه هام 10سال....بچه اولم هم با خودم 15سال اختلاف داره

من با خواهرم ۸ سال داداشم ۲۰ سال هیچکدوممون به درد هم نمی‌خوریم 🙂

به خاطر همین دوست دارم بچهام. هم بازی هم باشن و در آینده بدرد همدیگه بخورن

بستگی به خودت داره ولی اگه از نظر جسمی سالمی بهترین فاصله سنی واسه بچه ها بین دو تا سه سال من بچه ها ...

جدی راضی هستی؟به کارت میرسی؟به خونه؟به تفریح؟؟من با اینکه یکی دارم اما اصلا وقت نمیکنم البته خودمم برنامه ندارم 

خوب میگن اونجوری فاصله میفته و بچه اول حسادت می‌کنه اما کوچیک تر که باشه متوجه نمیشه و همبازی هم میش ...

نه بچه اول مورد بی مهری قرار میگیره و ممکنه حسودتر و عقده ای تر بار بیاد 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤