2777
2789
عنوان

بارداری با فیبروم

270 بازدید | 16 پست

سونوگرافی رفتم قبلا فیبروم نداشتم امروز سونوگرافی گفت یک لکه ۲سانتی احتمالا یافیبروم درآوردی یا انقباضات رحمته اگه فیبروم باشه مشکلی پیش میاد؟ خیلی نگران بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هچ علائمی ندارم الانم فقط احتمال دادن نمدونم درسته یان

من پریودم همیشه ۵ روزه بود بعد ۵ روز تموم بود اما این سری ۸ روز طول کشید و دردمم مثل روزای اول بود درد شدید هم موقع پریودی دارم ممکنه واسه چی باشه؟

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 
من هم داشتم بستگی به جایگاه جفت و فیبروم داره بعضی وقت ها اصلا ب هم ربطی ندارن و مزاحم هم نمیشن

من پریودم همیشه ۵ روزه بود بعد ۵ روز تموم بود اما این سری ۸ روز طول کشید و دردمم مثل روزای اول بود درد شدید هم موقع پریودی دارم ممکنه واسه چی باشه؟

من پریودم همیشه ۵ روزه بود بعد ۵ روز تموم بود اما این سری ۸ روز طول کشید و دردمم مثل روزای اول بود د ...

ممکنهدکیست باشع .ماه بعد هم اینحوری بود رسیدگی کن شاید با تغذیه یا فشار عصبی یا ورزش اینحوری شده

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ممکنهدکیست باشع .ماه بعد هم اینحوری بود رسیدگی کن شاید با تغذیه یا فشار عصبی یا ورزش اینحوری شده

ن تغزیم همون بود ورزشی انجام نمی م وزنمم کمه ریزش مو شدید هم دارم طوری ک دس میکشم رو موهام  دستم پر مو میشه رشد موهای زائدمم زیاد 

بارداری الان ؟ اگه آره جفت کجاست؟ اگه باردار نیستی که دکتر قرص میده نگران نباش

بله باردارم جفت خب معلومه تورحمه دیگه دقیقا کنار حم گفت یاانقباضات یافیبرم

ن تغزیم همون بود ورزشی انجام نمی م وزنمم کمه ریزش مو شدید هم دارم طوری ک دس میکشم رو موهام  دست ...

هورمون هات ب هم ریخته ب احتمال زیاد همون کیست هست یا مشکل تیرویید

بله باردارم جفت خب معلومه تورحمه دیگه دقیقا کنار حم گفت یاانقباضات یافیبرم

ببین من جفتم جلو بود فیبرومم پشت .اگ خیلی نزدیک باشن حتما ببشتر رسیدگی کن