2777
2789
عنوان

خیانت قابل بخششه ؟

110 بازدید | 12 پست

در حد چت و حرف زدن

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گف خیلی پشیمونه و دوس دارع همه چیو درست کنه... دارو داد ک ی کم از فکر و خیال دربیام

به شوهرت دوتایی دکتر رفتیم خوبه من به شوهرم میگم نمیاد 

شوهر منم میگه ببخشید ولی یه جوریم نمیدونم

کاش خیانتی نبود

کاش...

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
به شوهرت دوتایی دکتر رفتیم خوبه من به شوهرم میگم نمیاد  شوهر منم میگه ببخشید ولی یه جوریم نمید ...

شرط گذاشتم باید میرف ...از دکتره خوشش اومد درکش بالا بود داروهاش خوب بود... واسه همین ادامه داد... حتما خودت برو اگه اونم نمیاد 

شرط گذاشتم باید میرف ...از دکتره خوشش اومد درکش بالا بود داروهاش خوب بود... واسه همین ادامه داد... ح ...

کاش منم همون اول که فهمیدم هر چی گفتم قبول کرد دکترم میگفتم الان میگم میگه ول کن کش نده آره باید خودم برم