2777
2789
عنوان

تخمدان پلی‌کیستیک و بارداری

5904 بازدید | 17 پست

من میخوام تجربه خودم رو واسه مامانای آینده‌ای که  این مشکل رو دارن درمیون بذارم.
و بهشون بگم که غیر ممکن وجود نداره.
اول بگم که من از همون اول هیچوقت بدون قرص پریود نشدم. زمان مجردی سیپروترون کامپاند و روکین میخوردم. که اگه نمیخوردم پریود نمیشدم یادم میاد ۳ماه ۳ماه من پ نمیشدم.
تا اینکه ازدواج کردم و چون شوهرم بچه دوست نداشت خودم رفتم تحت نظر دکتر و بهم متفورمین و مدروکسی پروژسترون داد و تاکید کرد زودتر بچه دار بشیم. اینم بگم که من تمام علائم این مشکل رو داشتم.(موی زائد، چاقی شکم، ریزش مو و جوش صورت) ولی این یکی دوسال اخیر بدون قرص هم بعضی وقتا با چند روز تاخیر پریود میشدم.
بعد از گذشت۴سال ما تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم.
وقتی که به سونوگرافی واسه چکاپ رفتم فهمیدم کیست ۵سانتی هموراژیک دارم. و دکتر برای یک ماه قرص یاسمین به من داد.
اینم بگم که تو این یکماه انواع دمنوشا رو خوردم(پونه، گل گاو زبون، زنجبیل، دارچین و...)بعد یک ماه که به سونوگرافی رفتم نه تنها کیستم رفع شده بود بلکه در روز نهم پریود ۳تا فولیکول ۱۳،۱۴،۱۶ داشتم.
دکتر به من قرص دوفاستون و فولیک اسید داد و دو ماه فرصت داد که اقدام کنم.
در کمال ناباوری من در ماه دوم باردار شدم و هنوزم باورم نشده که خدا به این زودی منو مادر کرده.
چون من خودم رو واسه یه پروسه طولانی آماده کرده بودم. با این حال اصلا نگران نبودم و استرس نداشتم.
میگفتم ممکنه دیرتر بشه ولی بالاخره میشه.
با گفتن این حرفا خواستم امید رو تو دل کسایی که منتظرن زنده کنم و بگم که بد به دلتون راه ندید. فقط باید خدا بخواد و زمانش برسه.
ببخشید که زیاد حرف زدم.

خداروشکر که زود باردار شدی 

ولی برای همه یک مدل نیست 

منم تنبلی تخمدان داشتم دختر اولمو با یک سال دوا و درمون باردار شدم 

وقتی دخترم یک ساله شد دوباره اقدام کردم ۸ سال طول کشید و هیچ دارویی هم جواب نداد 

انشاالله سال دیگه اگر نی نیم سالم و سلامت بیاد بغلم تفاوت سنیشون میشه ۱۰ سال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من تو مجردیم ال دی داد دکتر و یکی به روم آورد چرا قرص ضد بارداری میخوری هنوزم تو یادم مونده اون صحنه

منم صورتم‌مو زاید داره و خانواده‌مون مقصر میدونم چرا زودتر دکتر نبردن منو

ای کاش از دست مو زائد می‌شد خلاص شد

خداروشکر که زود باردار شدی  ولی برای همه یک مدل نیست  منم تنبلی تخمدان داشتم دختر اولمو ...

حرفه شما کاملا درسته. نکته‌ی صحبتای من این که باید واسه‌ این مشکل پیگیر بود و دست روی دست نذاشت. چون با رعایت یه سری مسائل درست میشه.

ایشالله که نی نی تونم  بسلامتی به دنیا بیا.

خداروشکر گلم منم‌پلی کیستیکم دوتا دختر دارم گلم قرص یاسمن چیه؟

زنده باشن ایشالله. قرص یاسمین واسه جلوگیری از بارداریه. که برای از بین بردن کیستم استفاده میشه. خارجیه و البته گرون و کمیاب. 

به من تو مجردیم ال دی داد دکتر و یکی به روم آورد چرا قرص ضد بارداری میخوری هنوزم تو یادم مونده اون ص ...

الان همه میدونن که قرص ال دی و... برای تنظیم پریود هم هست. شما باید بهشون میگفتی که واسه تنظیم میخورین. الانم اصلا ذهنتو درگیرش نکن و نظرات دیگران واست مهم نباشه. خب چرا موهای زائد رو لیزر نمیکنی؟ من چند سال پیش رفتم و از شرشون خلاص شدم. اگه موقعیتشو داری حتما برو چون رو اعتماد به نفس آدم خیلی تاثیر میذاره. 

الان همه میدونن که قرص ال دی و... برای تنظیم پریود هم هست. شما باید بهشون میگفتی که واسه تنظیم میخور ...

یه دوره رفتم خیلیم هزینه کردم ولی چون مشکل هرمونیم حل نشده بود دوباره در اومد

برای شما دیگه در نیومد

خوشبختانه برای من برنگشتن. ولی تقریبا سالی یکبار میرم برای شارژ.

شما برید دکتر که بهتون قرص بده. سعی کنید که هرماه پریود بشید و نذارید فولیکول آزاد شده تبدیل بشه به کیست.

اگه هرماه پریود بشید مشکل هورمونیتونم حل میشه.

من الان از بعد به دنیا اومدن پسرم فعلا خودبخود هرماه پریود میشم. میدونید که بارداری روی تخمدان پلی کیستیک تاثیر مثبت میذاره.

بچه ها من بدون هیچ دارویی البته به جز ضد بارداری و اسپیرونولاکتون  در اولین اقدام با وجود تخمدا ...

سلام میشه منم دعا کنی ، من  pco هستم ، بیماریم ارثی ، یک سال و نیمه دوا درمون کردم ولی جواب نگرفتم😔 آخرشم رو آوردم به داروی گیاهی ، منم دعت کن عزیز 🙏