2777
2789

من تقریبا دو هفته پیش از خونه اومدم بیرون چون خونه پدرشوهرم میشینم اذیتم میکردن شوهرمم هیچ اهمیت نمیداد دیروز با وساطتت برادرش آشتی کردیم قرار بر این بود بلند بشیم امروز عدم تمکین برای من اومده من باید چیکار کنم طلاق هم نمیده چطوری مهریه ام و بزارم اجرا اصلا بلد نیستم چیکار کنم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی برگشتی خونه خودت تمکین دیگه چیه پس بگیره شکایتشو. 

ولی به هرحال بدون اجازه شرعا و قانونا اجازه نداری از خونت بیای بیرون اگرچه حتی اون خونه یه اتاق سه متری باشه. 

مگر اینکه امنیت جانب نداشته باشی اونم باید ثابت کنی یا از قبل عدله جمع کنی و شکایتی داشته باشی برای ضرب و شتم و... 

برای چی عدم تمکین؟مگه برنگشتی؟مهر گذاشتن اجرا که کاری نداره اول میری عریضه نویس دادگاه اونجا یه برگه برای محضری که عقد کردین میگیری میری رونوشت میگیری بعدم میری اداره ثبت بعد از 10 روز جواب اداره ثبت اومد و چیزی نداشت میری دادگاه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
دفتر قضایی  بنویس که اونجاقرارنبوده ساکن شیم وشوهرم مالک نبوده ویه سری دفاع  دلیل تمکینت ...

خونه پدرش نشسته از لحاظ روحی اخلاقی عذابم میداد نوشته اسباب تمکین فراهم بوده رفته

خدایا حال دلم را تکانی بده.............