سلام . کسی تا حالا همسرشو با اکانت فیک امتحان کرده ؟ من این کارو کردم اول روی خوش نشون نداد ولی حالا بعد از چند ماه خودش پیام داده . عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خسته نباشی واقعا. خب معلومه یه جا محل نده دو جا محل نده اخر محل میده اونم مرد جماعت. الانم یا فراموش کن یا دوباره موشکافی کن ببین چندتا خیانت داشته و زندگیتو نابود کن. خوددانی
خب درسته کاره مسخره ایی هست ولی بنظرتون این نشون نمیده که اگر کسی غیر اسی هم به شوهرش پیام بده وا میده؟!؟ همه مردا اگر قراره اینجور باشن که پس باید چیکار کنیم؟! خودمونو گول بزنیم؟!
همسر من می خنده میگه به جان آقام همه مردا وا میدن فقط یکی دیر تر
نخیر
مردی که عاشق باشه و از همه مهمتر از همسرش عشق ببینه، هیچ وقت خیانت نمیکنه. این حرفا توجیه خیانته.... توجیه نامردیه
آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit