قبله_عالم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2423 عنوان تعلیر خواب دوقلوی دختر 197 بازدید | 7 پست مامانم دیشب خواب دیده یکی از اطرافیان دوقلو زایمان کرده هردوتاهم دخترن تعبیرش چی میشه؟ ؟منم توی اقدامم ممکنه تعبیرش واسه من باشه؟🥺🙏 من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫 1401/12/01 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49250 دختر باشه پسر میشه اصولا اینطوری شنیددم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
قبله_عالم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2423 دختر باشه پسر میشه اصولا اینطوری شنیددم اها میخوام بدونم ممکنه برای بارداری من باشه این خواب؟ من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
sara_khanooom7679 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 969 دختر باشه پسر میشه اصولا اینطوری شنیددم جدی؟من همیشه تو خوابم میبینم بچه دارم بچم پسرهشوهرم هم تو خواباش همیشه بچمون پسره
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49250 اها میخوام بدونم ممکنه برای بارداری من باشه این خواب؟ اره ممکنه اونم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49250 جدی؟ من همیشه تو خوابم میبینم بچه دارم بچم پسره شوهرم هم تو خواباش همیشه بچمون پسره خوب ممکنه پسر شه اگ خیلی دیده شه این جور موردا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4272 آره ممکنه خودت باشی ،دختر خوش حالیه دو برابره وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
قبله_عالم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2423 آره ممکنه خودت باشی ،دختر خوش حالیه دو برابره آخیی😍خدا از دهنت بشنوه عزیزم من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫