2777
2789
عنوان

تعلیر خواب دوقلوی دختر

197 بازدید | 7 پست

مامانم دیشب خواب دیده یکی از اطرافیان دوقلو زایمان کرده هردوتاهم دخترن تعبیرش چی میشه؟ ؟

منم توی اقدامم ممکنه تعبیرش واسه من باشه؟🥺🙏

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

دختر باشه پسر میشه  اصولا اینطوری شنیددم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دختر باشه پسر میشه  اصولا اینطوری شنیددم

اها 

میخوام بدونم ممکنه برای بارداری من باشه این خواب؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها  میخوام بدونم ممکنه برای بارداری من باشه این خواب؟

اره ممکنه اونم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
جدی؟ من همیشه تو خوابم میبینم بچه دارم بچم پسره شوهرم هم تو خواباش همیشه بچمون پسره

خوب ممکنه پسر شه اگ خیلی دیده شه  این جور موردا

آره ممکنه خودت باشی ،دختر خوش حالیه دو برابره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره ممکنه خودت باشی ،دختر خوش حالیه دو برابره

آخیی😍خدا از دهنت بشنوه عزیزم