سلام و خسته نباشید خدمت همه مامانایی که بچه دارن به خصوص بچه مدرسه ای، من یه پسر دارم که کلاس اوله، امروز با گریه اومد خونه که مامان یکی از بچه ها دعوام کرده، ازش پسرسیدم معلم کجا بوده میگه خانم معلم نبودن، حالا قضیه سر یه ظرف غذاس که شکسته، پسر من میگه من نشکستم فقط پا شدم برم پیش یکی دیگه از بچه ها و یهو یکی از بچه ها داد زده که فلانی ظرف غذای فلانی رو شکست، کلا بچه دروغگویی نیست من تو خونه گفتم اشکال نداره اتفاقه پیش میاد و اگه اینکارو کردی به من بگو، میگه نه من نکردم، حالا سوالم اینه که به معلم یا مامان اون پسر بگم؟ چون جلو همه بچه ها گفته چرا ظرفشو شکستی و دیگه باهاش دوست نباش و حالا همه دوستاش باهاش قهر کردن و خیلی داره غصه می خوره، بهتر بود به معلم میگفتن یا به خود من، حالا گفتم یه ظرف غذا بخرم بدم پسرم بره بهش بده هر چند اصرار داره که من نکردم میگم شاید متوجه نشده، شما بودین چیکار میکردین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم بچه ان شاید حواسش نبوده و بهش خورده به هر حال اگه هم شده متوجه نشده اصلا، ولی به هر حال اون مادر باید به معلم مبگفت و جلو همه بچه رو دعوا نمیکرد که شخصیتش خورد بشه و همه باهاش قهر کنن