الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من همه میگفتن بچه ات یه وجب میشه کلا ۷ کیلو اضافه کردم خودم
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
کلا ۷ کیلو اضافه کردم شکمپ کوچیک بود بچم تو ۳۸ هفته با وزن ۳۱۰۰ ب دنیا اومد
خودت چی قیافت اینا فرق نکرد من اصلا ورم ندارم یه ماه دیگه زایمان میکنم تو بچه ی اولم با اینکه اونم پسر بود کلی صورتم بینیم چاق شد ولی الان اصلا خودم همون فقط یکم کوچولو شکمم اومده جلو
تا هفته ی ۱۷ ۱۸ ویار وحشتناک داشتم با سرم زنده بودم تا لحظه ی زایمان هم حالت تهوع رو داشتم🤕
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
منم بچه اولم هیچ فرقی نکردم تا 6 ماه شکم نداشتم لاغر بودم اما دومی قبل از سه ماه شکمم اومد جلو .الان اول 5ماهم یه شکم حسابی دارم ولی خودم تغییر نکردم.وزن اولی 3ونیم بود.