2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بود هاله داشت یا پررنگ بود

مال من هاله ی پررنگ افتاده بودرفتم سونوواژینالم گفت بارداری هفته ت شایدکمه خون دادم ودکترم سونو وخون وپاپ دید گفت ضخامت رحم داری... 

شایدهفته ت کم صبرکن فعلا

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مال من هاله ی پررنگ افتاده بودرفتم سونوواژینالم گفت بارداری هفته ت شایدکمه خون دادم ودکترم سونو وخون ...

نه دوست ندارم مثبت باشه...فقط تست زدن یکی پر رنگ شد یکی کم رنگ ولی دوتا خط اومد..امازیش دادم هنوز جوابش نگرفتم 

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰
نه دوست ندارم مثبت باشه...فقط تست زدن یکی پر رنگ شد یکی کم رنگ ولی دوتا خط اومد..امازیش دادم هنوز جو ...

توکل به خداهرچه پیش آیدخوشاید... 

اگرمثبتم بودپذیراش باش منم دوتا گشت هم دارم خیلییییی سختم بودخیلی اذیت میشدم ولی الان که ازآب وگل دراومدن بزرگ شدن راحت شدم باهمن باهم بازی میکنن باهم بزرگ میشن به دردهم چهارصباح دیگه میخورن بزرگ بشن حکمت خدارومیفهمی❤️🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
توکل به خداهرچه پیش آیدخوشاید...  اگرمثبتم بودپذیراش باش منم دوتا گشت هم دارم خیلییییی سختم بو ...

خیلی سخته برام دست تنهام نمیدونم باید چیکار کنم ..همش دارم گریه میکنم نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت ...با اینکه چندسال منتظر بچه بودم ولی بچه اولم خیلی سخت کشیدم تازه شب یکم راحت میخوابیدم حالا نمیدونم چی میشه از استرس دارم میمیرم

خیلی سخته برام دست تنهام نمیدونم باید چیکار کنم ..همش دارم گریه میکنم نمیدونم باید خوشحال باشم یا نا ...

منم دست تنهابودم مگه من ازپسش برنیومدم؟ 

توام برمیای سخته هادرکت میکنم ولی بایدببینی حکمت خداچیه شایدهمین کنجدتودلت بچه خوب وآروم وبادرکی بشه من سربچه اولم اذیت شدم دومی آرومه تازه مدرسه رفتن یه کم شیطون شده ولی توکلاس آرومه... حکمت خداایناس شایدهمه چیزش خدایی بشه وپشت هم جوربشه...ببین حکمت خداچیه... توکل کن به خدا💙❤️مطمین باش توروبیشترازخودت دوست داره🧿🧡

منم دست تنهابودم مگه من ازپسش برنیومدم؟  توام برمیای سخته هادرکت میکنم ولی بایدببینی حکمت خداچ ...

امیدوارم همینجوری باشه 💕