2777
2789

دوستان اگه ذکر یا دعایی واسه خوب پیش رفتن شب خواستگاری و کلا راه اومدن دو خونواده باهم میشناسید ممنون میشم بنویسید

و لطفا دعا کنین عزیزای دلم♥️

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

سوره طه ۲۱ روز

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونحا تجربه دارم دعا اینا چیز راستی نیست  فقط ارامش میده وگرنه ا خدا نخواد نمیشه پس ریلکس با ...

مرسی قشنگم دعا کنید♥️♥️♥️

مرسی عزیزم کمتر از ۲۱ روز دیگست‌ میشه بازم خوند؟

اره بخون 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بنظرم آیه الکرسی و۴قل سوره مزمل اینارو بخون تا زمانی که عقد کنی

مرسی عزیزدلم حتما انجام میدم

تایم خاصی ک نداره؟فقط زیاد بخونم؟