سلام من ۱۸ سالمه و ۱ سالو نیمه ازدواج کردیم همسرم گاهی میگه بچه بیاریم حقیقتشو بگم خودمم دوست دارم بچه دار بشم ولی چون امسال از مدرسه بیرونم کردن دیپلم نگرفتم و ۱۱ موندم و گواهینامه هم نگرفتم و وضع مالیمونم خوب نیست پول دادن قسطو کرایه خونه رو به زور داریم بنظرتون باردار بشم یا منتظر بمونم دیپلم بگیرم و گواهینامه و وضع مالیمون بهتر بشه لطفا نظر بدین ممنون
ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...! بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...! به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد ! 🐐🐩🧸🐥🗿🤝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدی ب بهتر شدن اوضاعتون هست؟ اگ نیست الان بچه بیار چون ممکنه مشکلات ناباروری بگیری تورم سال دیگ هم بیشتره مسلما گرونتر میشه پس اگر درس نمیخونی و امیدی هم ب ارتقای وضع مالیتون نیست بچرو بیار
نکن .عزیزم به فکر خودت باش تا ده ساله دیگه جا داری نیاری .برای بچه باید ی حداقلی باشه نه ماشین دارید ...
دوتا ماشین داریم یه نیسان وانت و یه سمند که با وام ازدواجمون از قرعه کشی ایران خودرو سمندو گرفتیم و وانتم پدر شوهرم قبلا تقریبا ۱۰ سال پیش خریده برای شوهرم
ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...! بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...! به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد ! 🐐🐩🧸🐥🗿🤝
من نظرم اینکه اگ فقط دغدغه مالی دارید ورابطتون باهم خوبه فرصت جوونی رو از خودتون نگیرید خیلی لذت داره که فاصله سنی تون بابچتون کم باشه بچه روزی رو باخودش میاره این نظر من بود خیلیاهارو دیدم که فرصت رو از خودشون گرفتن به خاطر خونه و ماشین حالا بعد از چند سال بدستش اوردن ولی باید هزینه ناباروری شون کنن
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
عزیزم من خودم دوتا بچه دارم .دوتا خونه و دوتا ماشین داریم ولی بازم نمیرسیم آنقدر اوضاع خرابه برا بچه هام فقط چیزای ضروری میگیرم از خوراک و پوشاک حالا خود دانی