2777
2789
عنوان

۱۸ سالمه بنظرتون اقدام به بارداری کنم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 43 پست

بچه روزی خودش را با خودش میاره بنابراین نگرانی مالی بنظرم بی مورده

ولی اون دوتایی دیگه اگر فکر میکنید لازمه حتما اول برطرف کنید 

وگرنه با بچه هم میشه گواهینامه گرفت هم دیپلم دانشگاه هم میشه رفت تازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی😂💔لعنت به فقر

امیدی ب بهتر شدن اوضاعتون هست؟ اگ نیست الان بچه بیار چون ممکنه مشکلات ناباروری بگیری تورم سال دیگ هم بیشتره مسلما گرونتر میشه پس اگر درس نمی‌خونی و امیدی هم ب ارتقای وضع مالیتون نیست بچرو بیار

نکن .عزیزم به فکر خودت باش تا ده ساله دیگه جا داری نیاری .برای بچه باید ی حداقلی باشه نه ماشین دارید ...

دوتا ماشین داریم یه نیسان وانت و یه سمند که با وام ازدواجمون از قرعه کشی ایران خودرو سمندو گرفتیم و وانتم پدر شوهرم قبلا تقریبا ۱۰ سال پیش خریده برای شوهرم

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

من نظرم اینکه اگ فقط دغدغه مالی دارید ورابطتون باهم خوبه فرصت جوونی رو از خودتون نگیرید خیلی لذت داره که فاصله سنی تون بابچتون کم باشه بچه روزی رو باخودش میاره این نظر من بود خیلیاهارو دیدم که فرصت رو از خودشون گرفتن به خاطر خونه و ماشین حالا بعد از چند سال بدستش اوردن ولی باید هزینه ناباروری شون کنن

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
امیدی ب بهتر شدن اوضاعتون هست؟ اگ نیست الان بچه بیار چون ممکنه مشکلات ناباروری بگیری تورم سال دیگ هم ...

نمیدونم ولی وضمون واقعاااا داغونه

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

من فقط نظرمو گفتم ترو خدا نریزید سرم😁

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
من نظرم اینکه اگ فقط دغدغه مالی دارید ورابطتون باهم خوبه فرصت جوونی رو از خودتون نگیرید خیلی لذت دار ...

گاهی وقتا مشکل داریم و دعوا مون میشه خیلی بد 

من فقط نظرمو گفتم ترو خدا نریزید سرم😁

😂😂😂😂

عزیزم من خودم دوتا بچه دارم .دوتا خونه و دوتا ماشین داریم ولی بازم نمی‌رسیم آنقدر اوضاع خرابه برا بچ ...

😕😕😕واقعا؟

گاهی وقتا مشکل داریم و دعوا مون میشه خیلی بد 

خودت بهتر میتونی به نتیجه برسی با توجه به جزییات

خودت بهتر میتونی به نتیجه برسی با توجه به جزییات

بنظرم نیارم بهتره 

ولی کاش الان دیپلممو داشتم گواهینامم داشتم وضع مالیمونم خوب بود و رابطمونم عالی اونوقت صدرصد میاوردم هعیییی ...