2777
2789
عنوان

بچه ها این واقعییت داره؟؟ کمک

137 بازدید | 12 پست

خانوما من باردارم توی این چند روزه ترشی گل کلم تند و ترشی شور خوردم دیروز یه نفر گفت بچه ات زشت بدنیا میاد چون اینارو خوردی بعد از اون‌حرف از هر کی پرسیدم میگه اره گل کلم بچه رو زشت میکنه😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بلافاصله که تو بخوری بچه تغییر شکل نمیده زشت نمیشه مثلا اگه ۳ ماهه کامل هر روز گل کلم خوردی بله تاثیر داره ولی برای یکی دو هفته نه هرچیزی توی طولانی مدت مصرف اثر میزاره 

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 

با چند روز هیچی نمیشه زشت می‌کنه یا ن رو نمی‌دونم ولی دختر داییم خودش و شوهرش چهرشون معمولی بود بعد توف محلی خیلیی میخورد تو بارداری الان قیافه بچشونو فقط باید ببینی چ خوشگله

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

منم  باردارم پیاز و کلم اینا رو میخورم چندباری هم بادمجان خام میخوردم  میگن پیاز بچه رو کچل و بادمجان زشت  میکنه  ولی من خیلی وقتا بازم میخورم  ..فکر کنم زشتی و زیبایی بیشتر ارثی باشه  تا تغذیه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علم‌پزشکی کلا رفت زیر سوال آره یکم‌شیرینی بخور خنثی کنه حداقل قیافش متوسط و معمولی بشه و از زشتی در ...

خب عزیزم انقدر جدی میگن و مثال میزنن ادم توی دلش خالی میشه 

وگرنه منم میدونم ژنتیک مهمه

خب منم همینو گفتم بخدا  میگن نه تغذیه خییییلی تاثیر داره

هرکی هرچی گف اهمیت نده.قدیمیا چون سواد نداشتن اینطوری مثال میزدن.مثلا ترشی سردیه.اینطوری میگفتن ک زن باردار نخوره و ... چیزای دیگه. ایشالا سلامت بغلش میکنی

خب منم همینو گفتم بخدا  میگن نه تغذیه خییییلی تاثیر داره

ولشون کن من بِه دوست ندارم به زور میگفتن بِه خام بخور میخواستم بالا بیارم عذاب میکشیدم بخوام بِه بخورم  دیگه حرف خاله خان باجی رو ول کردم قطعا بچه زشت نمیشه چون به نخوردم 😂😂

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
خب عزیزم انقدر جدی میگن و مثال میزنن ادم توی دلش خالی میشه  وگرنه منم میدونم ژنتیک مهمه

چرت میگن بابا الکی آرامشو بهم نریز

این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦