2777
2789
عنوان

ی ادمه خسته:/

86 بازدید | 10 پست

پشت کنکوریم .. خیلی نسبت به درس خوندن دلسرد شدم .. حالم بهم میخوره از درس ..با اینکه تا الان خوب پیش رفتم .. 

ولی شدید ترس و اضطراب دارم اینکه نتیجه چی میشه!

اغلب سردردای وحشتناک دارم

حس میکنم افسرده شدم همش تو چار دیواری اتاقمم تنها تفریحم سریال دیدنه ک اینم ی اشتباهه محضه 

نه مهمونی ن دوستی ن هیچیی

خیلی تنهام 

موندم چحوری خودمو دوباره بالا بکشم و پر انرژی بشم

این احساسی که داری خیلی طبیعی هست 

مخصوصا تو این ماه های اخر خیلیا میرن کنار

تو که تا الان ادامه دادی،بمون و بازم قوی برو جلو 

خودت میدونی سال دیگه هم بمونی چه قدر اذیت میشی 

یکم استراحت کن

در حد یک الی دو روز 

دوباره شروع کن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنها نیستی و طبیعیه یه روز کامل استراحت کن بدون فکر کردن به درسات بعدش اهداف هفتگی مشخص کن ا ...

بله درست میگی ولی اون یه روزیم ک بخام استراحت بکنم واقعا موندم چجور استراحتی بکنم! جز اینکه با گوشی کار کنم 

هیچچچچ کار دیگه ای نمیتونم انجام بدم ...نه بیرون ن هیچی

خیلی افسرده شدم .. کسیم اینو درک نمیکنه و واقعا تحت فشار عصبیم

بله درست میگی ولی اون یه روزیم ک بخام استراحت بکنم واقعا موندم چجور استراحتی بکنم! جز اینکه با گوشی ...

میفهممت چون همه این روزا رو گذروندم🥹

نمیتونی بری کنی راه بری؟

..dental stu

سلااام

منم پشت کنکوریم و گاهی واقعا میبرم دیگه خسته میشم اما ی چیزیو همیه ب خودم میگم احساس میکنم توام لازم داری بشنویش تو ک داری تلاشتو میکنی همچی ک خوب پیش رفته چرا نرسی=)؟تو با کسی ک ب موفقیت رسیده چ فرقی داری؟

تو ادم جا زدن نیسی..تو ک تا اینجا اومدی دووم بیار دنیا پراز خوش فکراییه ک کم اوردن پراز ادمایه ک میتونستن موفق باشن ولی تلاششون مداوم نبود..

من بهت ایمان دارم:)💙🫂

این احساسی که داری خیلی طبیعی هست  مخصوصا تو این ماه های اخر خیلیا میرن کنار تو که تا الان اد ...

واقعا اکثریت همچین حسی دارن؟ ینی از درس خوندن دلشون میزنه؟شنیدم تو این ماهم خیلیا افسردگی میگیرن

سلااام منم پشت کنکوریم و گاهی واقعا میبرم دیگه خسته میشم اما ی چیزیو همیه ب خودم میگم احساس میکنم ت ...

منم ایمان دارم هردومون با باورمون امسال بهترین رشته و دانشگاه قبول میشیم

از دلگرمیت ممنونم قشنگم..امیدوارم بهترینا نصیبت بشه :)💚

میفهممت چون همه این روزا رو گذروندم🥹 نمیتونی بری کنی راه بری؟

میدونی بیشتر دلم میخاد کنار همسن سالام باشم برم استخر بدونه هیچ دغدغه ای واقعا این ی موردو شدید احتیاج دارم ..وقتی استخر میرم کلا حالم از این رو به اون رو میشه ولی خو تنهایی؟ نمیچسبه واقعا😑💔

واقعا اکثریت همچین حسی دارن؟ ینی از درس خوندن دلشون میزنه؟شنیدم تو این ماهم خیلیا افسردگی میگیرن

اره اکثریت کلا کنارگیری میکنن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟