2777
2789
عنوان

داغون شدم🥲

175 بازدید | 7 پست

سلام 

خوبید؟ خانوما من یک گند بزرگی زدم🥺

ماه قبل که قرص جلوگیری مارولین و نامرتب مصرف کردم ۲ بار پریود شدم این ماه یک بسته قرص ۲۱ عددی مرتب خوردم اما امروز ۶ روز از تموم شدن قرص میگرده من هنوز پری نشدم ، باردار هم نیستم ، راستش پنهونی قرص میخورم چون شوهرم بچه میخواد و من شرایط ندارم اصلا هم راضی نشد برام صبر کنه ، امروز بعد نزدیکی دوباره دوتا خوردم از ترس 

داغون کردم خودمو 😭😭😭😭

چیکار کنم رحم ام ب حالت قبل برگرده چی بخورم؟! 

توروخدا نگین دور از چشم شوهر فلان پشمه دانه ، نمیشه واقعا 

همینطوری ادامه بدی چند وقت بعد هم اگه بخوای بچه دار بشی دیگه نمیشی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا می‌خوام برم دکتر زنان ، واقعا عفونت هم دارم ، ب نظرتون دکتر اگر بفهمه عفونت دارم میگه اقدام نکنید تا خوب بشم؟ چون شنیدم بارداری با عفونت خطرناکه

نوره چیه از کجا باید بگیرم خاصیتش چیه

از عطاری بگو نوره اصل میخوام صنعتی نباشه همون واجبی قدیمه تو حموم قبل اینکه بدن رو خیس کنی از گردن تا نوک پا رو بکش، البته با اب گرم به شکل خمیر غلیظ در بیار غیر روزای 4 شنبه وجمعه استفاده کن وهفته ای 1 بار