2777
2789
عنوان

لطفا اگه نمیتونین....

| مشاهده متن کامل بحث + 7154 بازدید | 63 پست

اسی جونم اروم باش 

بعضیا فقط زخم میزنن و حالیشون نیست چی کار دارن میکنن 

امیدوارم خدا معجزشو بهت نشون بده گلم ❤️

باید مادر باشی تا درد یه مادرو بفهمی 😔

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی ادم از فشار روحی به اینجا پناه میاره و چیزی میگه بده؟ادم گاهی فقط منتظره با یه حرف حالش خ ...

خب منم همینو میگم..... مثلا آب برای ی بیماری دواس.. برای یکی سم...  همع روش های درمانی که برای همه بیمار ها،  یکی نیست که

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
چی میگی؟ کدوم زندگیمو ریختم؟؟ 

انشالله خدا به دلتون نظر کنه بهترین ها براتون اتفاق بیفته 🤲

میتونم حس و حالتون درک کنم

مریضی بد دردیه 

منم یکی از نزدیکانم سرطان پیشرفته داره 

دکتر میگه جراحی جواب نمیده چون غده ریشه دار شده 

شیمی درمانی هم جواب نداد

تنها امیدمون پرتو درمانی هست

اگه اینم جواب نده دیگه هیچ کاری ازمون بر نمیاد

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

عزیزم وقتی ادم از فشار روحی به اینجا پناه میاره و چیزی میگه بده؟ادم گاهی فقط منتظره با یه حرف حالش خ ...

مگ حرف دیگران مهمه؟ مگ دیگران دارن جای اون زندگی میکنن 

مگ دیگران دلهره اونو دارن .و مشکلات اونو دارن ک بخاد براش مهم باشه؟ 

یه کوچولو دعام میکنی ب آرزوم برسم؟     

عزیزم اگه قلبا مطمئا باشی دخترت خوب میشه حتما خثب میشه فقط باید خیلیییییییی امیدوار باشی و هرروز تصور کنی دخترت خوبه و روی پاهاش راه میره و صدات میکنه هرروز بدون ذره ای ناامید

اسی جونم اروم باش  بعضیا فقط زخم میزنن و حالیشون نیست چی کار دارن میکنن  امیدوارم خدا مع ...

طرف نشسته،،، تو خونش از غم کسی خبر نداره.. تازه کامنت میزارع طلبکارم هس....  

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
سلام عزیزم درکت میکنم واقعا بعضی دردها هیچ دارویی نداره، فقط معجزه باید بشه،انشالله خدا بهت آرامش بب ...

خب منم هممینو میگمـ.......  کاردرمانی برای هر بچع ای جواب نمیدع.. 

طرف نشسته،،، تو خونش از غم کسی خبر نداره.. تازه کامنت میزارع طلبکارم هس....  

اینجا یه سایت عمومیه همه جور فرهنگ و عقیده و سن هست 

فقط بخون و رد شو زیاد حساس نشو

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الاهی خدا ب حق امام زمان هر جور خودش صلاح میدونه دردونتو شفا بده و دلت و آروم کنه 🤲

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فقط خدا. دعا کن گریه کن و بسپار به خودش

والا اشکشو من میریزم... غصشو من میخورم.. ولی گویا فشار ب بقیع میاددددد....