2777
2789
عنوان

اسفندتون پر از حال خوب

143 بازدید | 17 پست

دو هفته اس كه بدون استراحت حتي اخر هفته ها هم مشغول كار بودم اونقدر خسته بودم كه امروز صبح خواب موندم ساعت ٧:١٥ بود كه با صداي يا كريم بيدار شدم، همه خستگيام رفت پرده رو زدم كنار نور قشنگي خبر از اميد و نفس جديد مي داد، اسفند پر ازاميده اميدي كه بعد خشكي و سردي يه نفس جديد به زمين و درختا ميده.

اسفندتون پر از اميد پر از سلامتي و حال خوب 

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به کیف کردم💟

انشالله صبح همگی بخیرو خوبی شروع بشه و روز خوبی داشته باشید🤩

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

چقدر قشنگ. چه دعای خیر و خوبی.ممنونم عزیزم. 

ماه اخر سالتون زیبا 🌺❤همراه با بوی بهار.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
لامصب از تاپیکای همین سایت مشخصه پر از امیده هعی روزگار

همه ي ما بين خرواري از مشكلات هستيم، سختي زندگي پاشو گذاشته رو گلومون و داره فشار مياره ديگه داريم كم مياريم، ميدونم همه اينارو

اما در كنار همه اينها هنوز زيبايي هايي هستن كه يادمون ميارن قوي باشيم، دووم بياريم، اميد داشته باشيم و تلاش كنيم. 

انسان به اميد زنده است پس دوست خوبم بسم الله بگو و قوي تر از قبل پاشو به استقبال بهار برو

هيشكي نميدونه زندگي  مارو به كدوم سمت قراره ببره پس اميد داشته باش كه زمستون زندگيت بهار بشه و نفس تازه بگيري

چون نمیتونم دل بچه هامو شاد کنم

عزيزم مشكلات مالي براي هممون هست، همسرتون درامد دارن؟؟ ميدوني تنها راه موفق شدن و رسيدن به آرزوها تلاشه؟؟؟ منتظر معجزه نباش تلاش كن حتما سركار برو حتما به فكر درامد باش حتي كم هم باشه بهتر از هيچيه

عزيزم مشكلات مالي براي هممون هست، همسرتون درامد دارن؟؟ ميدوني تنها راه موفق شدن و رسيدن به آرزوها تل ...

خیلی ازتون ممنونم بابت حرفای دلگرمتون و راهنماییتون ولی من شرایطم فرق داره همه چی کلا برعکسه

قبلا کاربر اینجا بودم یه از خدا بیخبر منو گزارش زد اسمم همین بود ولی الان کنارش ۲ گذاشتم