2777
2789
اسی عزیزم منم میخام انجام بدم موهام کم پشت شده به نظرت ظاهر موهام پرپشت نشون داده میشه اگه بوتاکس مو ...

منم همین سوالو از ارایشگر پرسیدم گفت چون خیلی صاف نمیشه به که سر نمیچسبه نگران نباش..دیگه نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه میخوای موهات تقویت بشه بهت مجیک واتر رو پیشنهاد میدم .هم هزینه ی کمتر هم زمان کمتر و هم پروتئین تراپی و احیا و نرم کنندگی قوی مو .

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
چرب نیست معمولی تقریبا به خاطر بیماریم فقط یک سوم موهام مونده نمی‌دونم چیکار کنم پرپشت به نظر برسن

میتونم بپرسم بیماریت چیه؟ من نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو 

لوپوس دارم عزیزم 

میخواستم بهت قطره الن بیوتی و شامپو تخصصی ریزش پیشنهاد بدم . ولی قطره رو باید از پزشکان مشورت بگیری . پوست بدنت زخم هم میشه؟ 

بله عزیزم ممنون استفاده میکنم  حالا پروتیین تراپی خوب نیست؟

شما برای ریزش میخوای اقدام کنی باید شامپو تخصصی ضد ریزش بگیری و یه شامپو مناسب موهاتون. موهاتون خشک یا چرب؟