2777
2789
عنوان

بیاین شکرگزاری

104 بازدید | 16 پست

سلام هر کی از هر چی میخواد از خدا تو این تاپیک تشکر کنه اول خودم میگم خدایا شکرت برا تمام چیزهایی که بهم دادی و من تا الان قدر نشناسی کردم و یادم نبود شکر کنم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

خدايا شكرت كه خواهر با محبت و عشقي بهم دادي وسايه پدر و مادرم بالا سرمه 😍😍😍😍❤️❤️ خدا جونم ميشه مهرداد هم بهم برسوني ازدواج كنيم منم دلم يه عالمه ميخواد مادر شم ، خداي قشنگم مهرداد و عاشقم كن 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدايا شكرت كه خواهر با محبت و عشقي بهم دادي وسايه پدر و مادرم بالا سرمه 😍😍😍😍❤️❤️ خدا جونم ميشه م ...

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد به آرزوت برسی ان شاله 

خدایا ممنونم ازت بابت خانوادم سقفم بالای سرم امنیتم دختر شیرینم بابت اسایشی ک پدر و‌مادرم فراهم‌کردن بابت تمام روزایی خوبی ک بهم دادی ‌و من قدر ندونستم و تشکر نکردم بابت تمام اسایش و رفاهی ک من نادیده گرفتم ازت صمیمانه ممنونم مرسی ک کمکم میکنه با کمترین سختی این روزا رو بگذرونم مثل همیشه درسته من تشکر نمیکنم ولی دلیل نمیشه یادم بره ک هوامو داری 😉

خدایا ممنونم ازت بابت خانوادم سقفم بالای سرم امنیتم دختر شیرینم بابت اسایشی ک پدر و‌مادرم فراهم‌کردن ...

منم واسه همینا که گفتی میگم خدایا شکرت 

خیلی نامردی

اولش که زندگیت درست شد برگشتی خطتو عوض کردی و جواب منو ندادی

بعدش حامله شدی بازم نگفتی یهو ناپدید شدی

الانم باز خطتو عوض کردی به من ندادی

منو باش که نگرانت بودم

کلی زنگ زدم بهت

چی راجع به من فکر کردی

فکر کردی منم نامردم یا چشم دارم به زندگیت یا حسادت میکنم که همه چی رو قایم میکنی و یهویی ناپدید میشی میری خطتم عوض میکنی

منو‌ باش که تو‌شرایط سختتم کنارت بودم 

خیلی دعام کن من نباید گوشی دست بگیرم دارو مصرف میکنم همش دکتر گفت با بچع تنها نمون خونم نرفتم دو ماهه زندگیم رو هواست دلم برا بچم میسوزه تشنج میکنم سرم ضربه خورده هیچکار نمیکنم 

خیلی نامردی اولش که زندگیت درست شد برگشتی خطتو عوض کردی و جواب منو ندادی بعدش حامله شدی بازم نگفتی ...

اخه چشم چی گوشیم خاموشه با گوشی مادرم اومدم سایت حتی پنج دقیقه ام اجازه نمیدن با بچه تنها باشم خیلی وضعیتم عوض شده طفلک بچه حتی سرمو پایینم نمیتونم بندازم اون چند روزی کع بیمارستان خوابوندنم بچه ام اینقدر بیقراری کرده بود هیچی نخورده بود جیگرم کباب شده براش 

اخه چشم چی گوشیم خاموشه با گوشی مادرم اومدم سایت حتی پنج دقیقه ام اجازه نمیدن با بچه تنها باشم خیلی ...

حداقل یه پیامک میدادی

میدونی چقدر نگرانت بودم

خیلی تو فکرت بودم

حداقل یه پیامک میدادی میدونی چقدر نگرانت بودم خیلی تو فکرت بودم

منم بع یادت بودم خیلی دعام کن میبینی چی بلایی بود خدا رحم کرد بچه بغلم بود چیزی نشد الان فکر کن دو ماهه خونم نرفتم یا خونه مادرمم بیشتر یا گاهی مادرشوهرم میبرتم نگه میدارتمون یکبار ماه پیش خوابت دیدم ناراحت بودی واست دعا کردم